PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Hocam birilerinin inanıp inanmaması inan zerre umrumda değil.Ben kendimi biliyorum ya yeter.Böyle büyük birşeyi burada paylaşyorum gidip *** da paylaşmıyorum ya ondan.Ya da bizim kendi insanımız kendini çok küçük görüyor malesef.Bundan 2 sene önce ingiliz bir velet xss açığından paypalı indirirken herkes inanyor biz yapınca inanmıyor.Son olarak ise paramı istiyeyim adamlardan ödül derken yani? kesin verirlermi veya büyük bir mebla verirlermi yada ben ne kadar büyük mebla istim:)

Siz kendinizi biliyorsanız yeter. Diğerlerinin inanıp inanmaları için açığın gözler önüne serilmesi lazım. Ben bile tereddütte kaldım belki yalandır diye.

Siz bulduğunuz açık ile ilgili neler yapabilirsiniz diye Paypal'a bir e-mail atın. Sisteminizde açık var ben ben açığı kullanarak bunları bunları yapabilirim. Bana bir ödül verin açığı size söyleyeyim diyin. İnanmaları için bir Ekran Videosu da çekebilirsiniz. Ondan sonlar onlar size ödül teklif ederler tabi açık ciddi bir şey ise.

Bu arada Yerel Muhabirim. Açık Paypal tarafında doğrulanır ise sizi haberde yaparız ," Türkler Paypal'ı Hack'ledi " diye