Merhaba wpci dostlar size ne zamandır sıkıntı araştırmama rağmen türkçe kaynaklarda bulamadığım codex'sede ingilizcem yetersiz geldiği için bakamadığım bir şeyi sormak istiyorum.query_post fonksiyonu kullanımında döngü içerisine nasıl farklı bir durum yerleştiririz.Yani mesela örnek veriyorum 1-2-3-4 olmak üzere 1 id'li kategoride 4 yazımız olsun.Bunları loop içerisinde sağ ve sol olmak üzere çekmek istiyorum yani örneğin
  • ile sıralayacağım ancak 1 sağa 2 sola gelecek ve bunlar bu şekilde aşağı doğru çifter ve sağlı sollu olarak inecek.Doğal olarak 1 numara için ayrı css kodu 2 numara içinde ayrı gerekiyor birine sağ birine sol olmak üzere iki class atayalım bu class'larıda css'de olması gerektiği gibi ayarlayalım ID'si 1 olan kategoriden örneğin 8 yazı çekmek için

kodunu kullanalım ve döngünün içerisine sağ class'ı kullanarak
  • 'mizi girelim şimdi çalıştırdığımız zaman sağlı sollu çifter göstermek yerine sadece sağ tarafta listeleyecektir eğer altına aynısını bir daha yazıp
  • sol girersek bu seferde aynı konuları sol'da listeyecektir.Yani 1. yazıyı hem sağda hem solda gösterecektir.Ama ben 1.yazıyı sağda 2. yazıyı solda göstermek istiyorum.Acaba nasıl döngüyü kırıp araya değişik bir şeyler ekleyebilirim.