-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Coder
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar zaten forum sitesi gibi binlerce üyenin olabileceği bir site olmayacak, yani onaylama sistemi ile gerçekten kaliteli belki 10 site gibi az ama kaliteil sitelerin yada 100 gibi büyük bir birliğin oluştuğu gibi iki şekilde düşünüyorum +18 yaşa da bakılabilir ama sitenin kalitesi vs. daha önemli olacaktır. Ama hiçbiriniz destekleyici bir yorum yapmamaşsınız kardeş benim sitem bu gel tamam ben kabul ediyom sen yaz kodları ben koyarım diyen olmamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Tekrar söylüyorum tamamen gereksiz bir proje. Kaliteli bloglar her şekilde birbirlerini birebir tanımakta. Link vermekte. Birbirlerine hit sağlamaktadırlar. Sizin yapmak istediğiniz proje ise adı duyulmamış birkaç blogun kaliteli bloglar arasına "bende geldim işte" diyebilmek içindir. Burda bana soracak olursanız sen kimleri tanıyorsun diye size en az 10 tane isim sayarım. Saydığım isimlerde beni tanımaktadır emin olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Coder
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim kelime oyunu yapma neyi ima ettiğini herkes anlıyor yok ben yanlış anladıysam hakkını helal et özür dilerim yok ama sen bunu ima etsiysen devam et yoluna
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
şerefsizim benim aklıma gelmişti bu!!! :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Php Coder
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Proje ile ilgili kimsenin hiç bir başvurusu yada ilgisi olmadığı için proeden soğudum ve projeyi iptal ediyorum. Herkesten Özür Dilerim.