-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar global bi proje düşünüyorum dil seçenekli olacağından sadece 1 topluma hitap etmeyecek müzik dinleme sitesi düşünüyorum.
Projemden bahsedecek olursam; youtube üzerinde bulunan müzikleri embed kodu ile siteme ekleyip ziyaretçilere bunu dinletmeyi ve bu videoları bazı php komutları ile mp3 ve mp4 olarak indirtmeyi düşünmekteyim. Fakat bu devrede mu-yap araya girmesinden ve hak talep korkuyorum. Projemi biraz daha açacak olursam global bir sistem olacak ve sisteme eklenen dile göre özel veritabanı ile bazı müzikleri öne çıkartmayı planlıyorum. Mesela ziyaretçinin dili Fransızca diyelim, siteme giriş yaptığında bazı Fransızca müzikler anasayfada listelenmiş olarak açılacak. Aynı işlem Almanca , İngilizce , TÜRKÇE dilleri ile de aynısı olacak. Bu projeye girmeli miyim ?
Aklınıza gelen boş global hitap edebilecek domain varsa bu konu altında belirtebilirsiniz..
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
hadinle.com-net-org hepsi boşta, al hemen ,)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam yorumunuz için teşekkür ederim fakat konumu galiba tam okumadınız global bi proje kastedmişdim isim ingilizce olacak playmusic.om gibi ki dil seçeneği de ekleyeceğim için dünyaya hitap edecek aslında türk projesi olacak
rbx
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Facebook, Twitter, Tumblr, Yahoo, hatta Google; Bunlar Türkiye'ye hitap etmiyor ve Türkçe kelimeler değil :)
Şaka bir yana... Global olmak isim ile alakalı bir durum değil. Yaptığınız işe göre globalleşirsiniz. Ben öneriyi sundum, çekiliyorum. Size kolay gelsin, başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam muyap dan haberiniz vardır inşallah
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
rbx adlı üyeden alıntı
Facebook, Twitter, Tumblr, Yahoo, hatta Google; Bunlar Türkiye'ye hitap etmiyor ve Türkçe kelimeler değil :)
Şaka bir yana... Global olmak isim ile alakalı bir durum değil. Yaptığınız işe göre globalleşirsiniz. Ben öneriyi sundum, çekiliyorum. Size kolay gelsin, başarılar dilerim.
inglizce çoğu insanlar tarafından bilinen bir dildir o yüzden çabuk globalleşir bence en iyi etken sitenin ismidir
muyaptan elbette haberim var ama dosyaları kendi sunucumda barındırmayacağım o yüzden hak talep edemez
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
domaini bence .co olarak al bu ara yabancı ülkelerde moda oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domain güzel bişiler bulsak alırız da bulamadım işte epeydir bu projeyi düşünüyorudm gece uyku tutmuyor düşüncem diye :)