MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

İllegale nasıl bakılmaz =) Siteyi alacak kişi başının belaya girmesinden çekinir. Teknoloji sitesine google adwords dahil bütün reklam formatlarını koyabilirsin ama film sitesine koyamazsın.

Teknoloji sitesinin mahkeme kararı ile kapanma ihtimali yüzde 1'ken, film sitesinin kapanma ihtimali yüzde 80 hatta yüzde 90'dır.

Ben 5 sene film işi yaptım. O yüzden film işlerini çok iyi bilirim. Film sitelerindeki filmler download ise bir kaç ayda linkler silinir, online izleme ise yüklenilen site ya kaldırır yada site bir süre sonra kapanır. Fakat teknoloji sitesinde bu tarz dertler yoktur.

Tüm bu saydığım ve daha sayabileceğim onlarca durum 1.600 hitli bir teknoloji sitesini, 1.600 hitli bir film sitesinden daha değerli yapar.

Ayrıca benim karşılaştırmam hit üzerindendi. Yani 1.600 hitli bir teknoloji sitesi, yine 1.600 hitli bir film sitesinden daha değerlidir diyorum. Hit bazlı konuştuğun zaman aranma ve benzeri durumları göz ardı etmen gerek.

Hepsini geçtim benim 1 ayda, günde 18 saatte sıfırdan kodladığım siteyi değerlendirdiğimde 132 lira değer biçti. Fakat o siteyi 5 bin liradan aşağı yapacak kişi bulmak zor. Demek istediğim bir sitenin asıl değeri sadece hite yada hit benzeri durumlara bakılarak anlaşılmaz.

doğrudur hocam fakat demek istediğim şudur film izle de 1. sırada olan bir siteyle teknoloji kelımesınde 1. sırada olan veya android ne dersenız artık film sitesine yetişemez bence bu değerini arttırır adwords reklamlarına gerek kalmaz,yerli film eklemedıkten sonra mahkeme falan birşey olmaz