Genç adlı üyeden alıntı

Hoşgeldiniz bende Ömer Faruk , bu sene gireceğim sınava ne gibi tavsiyelerin var acaba yeni başlayacaksın bölüme ama bende yazsam mı acaba çok kararsızım bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği bilgisayar programlama ve bilişim sistemleri arasında karar veremiyorum .

imzamdaki siteyle ilgileniyorum ama galiba sınava kadar ara vereceğim :| çok memnun oldum ben sitelerinizide takip edeceğim hoşuma gitti :)

Meslek açısından şöyle bilgi vereyim :) Etrafta bir çok bilgisayar mühendisi işsiz var biliyorsun :) Eğer bilgisayar mühendisliği seçeceksen çok iyi bir üniversite olmalı. Yazılımda ise 10 tane üniversitede anca var 1 tanesi devlet üniversitesi. 100% burslu kazanman için şöyle MF4-de 360-410 aralarına vurdumalısın. Bilişim ise 4-5 üniversitede anca var ondada 100% MF4-de 350-400 lere vurman gerekiyor.

Mesleki açıdan: Bilgisayar mühendisliğini ztn biliyorsun
Yazılım müh; daha çok yazılım yapmak pazarlama odaklı çalışıyor.
Bilişim müh. ise daha çok pazarlık e-ticaret vs siteler. Bankalar için çalışyor
Benim tercih sıram : Yazılım dan sonra bilişimdi. Bence ikisinide yazmalısın ikiside çok iyi meslek.

Desarj adlı üyeden alıntı

Foruma hoşgeldiniz :) bende kız sandım hemen atladım neyse şansımız yok :p
Html&Css biliyorum , wordpress konusunda sizin kadar olmasada uzmanlaştım :)
Olurda dalgınlığınıza gelir , takıldıgınız birşey oldugunda yardımcı olabilirim :) İyi forumlar..

:) Teşekkürler.

MertBalci adlı üyeden alıntı

WmAracı'na hoşgeldiniz.

Sanırım bir ben kız sanmadım :) Davut diye kız mı olur ya?

Extra Teşekkürler :)

NoFeaR adlı üyeden alıntı

Bak bende kız sanmıştım halbuki :D :P hoş geldiniz..

NoFeaR fuubda bulunmuşmuydun ? Hatırlıyorum gibi. hoşbulduk.

kralizasyon adlı üyeden alıntı

Aramıza hoşgeldiniz Davut :)

Teşekkürler :)