-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
php coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar;
Resim upload sitesi açmayı düşünmekteyim.Sanırım herkezin ilgisini çekmeme sebebi herkezin en geç 6 ayda resimleri silinmekte. benim düşüncem resimler 2 sende durdurmayı ve eğer ayda bir kere bile hit aldıysa o resim 2 yıldan sonra yine o resimin durma zamanın 2 yıl uzaması. bu şekilde işlerse zaten yuklenen tüm resimler omur boyu kalır. sizce siteye koyulan adsense reklamı . maliyeti karşılarmı. maliyeti karşılamasada devam edeceğim. yada böyle bi upload sistemi olursa reğbet görürmü sizce
Planet Makale&Post
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende daha önce düşündüm resim upload sitesi açmayı . ama hem çok masraflı oluyor , hemde rakipler çok . oyüzden iptal etmiştim planı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence olmaz girme boşuna şuankiler karşılıyor ihtiyacı gerek yok bence boşuna zaman kaybedersin verim alamazsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kpss Mağduru
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
olur ancak ne zaman olur oda ayrı mesele sunucun iyi olması lazım alanın çok iyi olması lazım son zamanlardaki resimleri biliyorsun 2mb resim ya bunun resim kalitesini düşüreceksin ondada kullanıcı nasıl tutacaksın orası var yok attığı gibi kalsın dersen web alanın yüksek olması gerekli 1 resim nerdeyse 1 mp3 ile aynı boyutta trafikde sınırsız olması gerekli sponsor veya kendi sunucun değil ise 1-2 yıllık giderini kenara koyman gerekli diye düşünüyorum
@simavi www.asimavi.net