***'da da üyeliğim var. Ticaret olarak orayı daha aktif kullanıyorum. Bunun sebebi de buraya göre ticaretin daha aktif olması. Üyelik için para istediklerini de biliyorum. WM Aracı'da bir anda *** kadar ticari aktifliğe sahip olacak diye bir şey yok. Zamanla olacak bu. Hoş başka bir platformla karşılaştırma yapmak ne kadar doğru o da tartışılır. WM Aracı şu çizgisini bozmadığı sürece çok iyi şeyler olur.
Ek Olarak:
Yaş seviyesinden kastım şu. ***'da ticaret genel alışveriş üzerine de çok yaygın. Burada 14-15 yaşındaki arkadaşlar genel alışveriş üzerine ne yapabilir ki? Yani 25-30 yaşlara göre pasif kalırlar. Bunu söylemek istedim ben.
Ek Olarak:
Yaş seviyesinden kastım şu. ***'da ticaret genel alışveriş üzerine de çok yaygın. Burada 14-15 yaşındaki arkadaşlar genel alışveriş üzerine ne yapabilir ki? Yani 25-30 yaşlara göre pasif kalırlar. Bunu söylemek istedim ben.
Dediğiniz gibi genel alışverişte var orda, cep telefonundan tut bilgisayara kadar o konuda haklısınız. Webmaster ticareti açısındanda wmaraci iyi gidiyor bence.