-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şimdi arkadaşlar 200-300 tane firma ekleyeceğim siteme.Bunlara tek tek özgün açıklama felan giremem.Açıklamaları ortak.Firma logoları aynı.Şube resimleri farklı ve şube adres,telefonları farklı olmak üzere girdiğimde. Google bizi spam olarak görür mü ? Özgünlüğü kaybetmiş olur muyum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektrik Müh.
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kesinlikle bir şey olmaz. Ayriyeten değerli bir site haline gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektrik Müh.
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
2008 den önce olsa, iyi bir robotx bulundurmazsan, ban bile yiyebiliyordun. Şimdi örümcekler çok daha bilgili. Bir önceki tasarımda, muhtemelen google sırasa sokarken ufak bir bozguna uğramış olabilir. Bir kaç aylık bir durum bu. Geçicidir.
Yeni tasarımı gördüm. Hiç bir sorun çıkmaz. Yalnız görselliği üst plana çıkar. Tasarımın başındasın sanırım. Çok zayıf duruyor. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Elektrik Müh.
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İşi bilen, adwords reklamı olan siteye yönelir. Tabi kurs sahipleri bunu ne kadar bilir tartışılır.
Göresellikte kastım modern bir görünüşe sok. Muadillerini araştır. Domain çok güzel. Eğer tasarımı iyi yaparsan kısa süre içinde başarı sağlarsın. Ama örnek site ve tema vermiyeyim. Çok uğraşırsan seni yavaşlatır. Yeni sezona 30 - 40 gün kaldı. Ağustos sonuna kadar siteyi tamamla. Eylül başında da adwors tan yardım al.
Dersane ve öğrenci yurtlarının bu tür sistemlere çok ihtiyacı var. Her dönem başı ciddi ciro yapabilirsin.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
istanbul sitesindede böyle hatta bazı firmalar sadece resim :)
the World shall know Pain
Interface Designer / IT