Merhaba,

Bu yazımızda quroa ile pr7 backlink kazanma konu başlığı hakkında bilgiler aktaracağım.

Pagerank 7 değerine sahip olan quora ile ücretsiz blog sayfası oluşturarak backlink sahibi olabilirsiniz. Kaliteli ve çok fazla ziyaret edilen sosyal medya sitesi quora sitesi aracılığıyla blog oluşturarak etkili backlink kaynağına sahip olabilirsiniz. Quora web sayfanızın arama motorlarında yükselmesi ve popüler olması için katkıda bulunan bir web sitesidir.

Quora web sitesinden blog sayfası açmak için;

Öncelikle quora.com web adresine giriş yapıyoruz. Genellikle çoğumuz e-mail adresimizi kullanarak üye oluyoruz. Bu sebeple en altta yer alan sign up with email linkine tıklıyoruz.



Açılan sayfada yer alan bilgileri doldurduktan sonra Sign Up butonuna tıklıyoruz.



Aktivasyon işlemini de tamamladıktan sonra sıra blog oluşturma işlemine geliyor. Blog oluşturmak için üst kısımda yer alan write butonuna daha sonra create blog linkine tıklıyoruz.



Açılan sayfada blog bilgilerimizi giriyor ve ücretsiz blog sayfamızı oluşturuyoruz. Daha sonra konu ekleyerek backlink kaynağına sahip oluyoruz. Bir nevi paravan blog sitesi yapmış oluyoruz.



Bu yazımızda sizlere pr7 quora web sitesinden blog oluşturarak backlink kaynağına sahip olma konusu hakkında bilgiler aktardık. Faydamız olduysa ne mutlu bize.

Kaynak: http://goo.gl/Splbzr