Merhaba sayın Wmaraci kullanıcıları ;

Web sitemizi açalı yaklaşık olarak 3 ( üç ) ay oldu ve gerçektende beklentilerimizin çok üzerinde bir hedef kitleye hizmet vermeye başladık ben bu gelişmeden çok memnunum ve gün geçtikçede büyümeye devam etmekteyiz sizlerin desteği ile çok daha büyüyeceğimize eminim çok daha ileride yapmayı planladığım bir kampanyayı kısa bir süre sonra yayına geçirmeyi düşünüyorum bildiğiniz üzere sitemizdeki tüm linkler turbobit linkleridir bunun amacı premium satın alan kullanıcılarımız kesintisiz olarak tüm filmleri indirebilsin diye neyse çok fazla konuyu uzatmaya gerek yok.

Benim düşüncem şimdilik haftada bir belki ilerliyen günlerde hergün bir kullanıcımıza ( 1 Aylık ) turbobit premium kodunu TAMAMEN ÜCRETSİZ VE KARŞILIKSIZ olarak vermektir sizlerinde bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Bunun için sitemizde üyelik sistemi oluşturulacaktır ve her hafta üyelerimiz arasında yapılıcak olan çekiliş ile bir kullanıcımız 1 Aylık turbobit premium sahibi olucaktır çekiliş online olarak yapılıcak olup çekiliş sonuçları resimli olarak belirtilecektir ve çekilişi kazanan üyemiz ile e-mail yada skype yolu ile irtibata geçilip en kısa sürede ( yaklaşık olarak 10 dk ) premium sahibi olucaktır.

Yapılıcak olan bu kampanya ile ilgili görüş ve önerilerinizi bize bu konu altında yorum şeklinde bildirirseniz bizde gerekli düzenlemeleri vs. hazırlayıp bu sistemi en kısa sürede hayata geçirmeyi düşünüyoruz.

Saygılarımla - Özkan
Böyle bir kampanya yapmayı düşünüyorum süre sınırı olmadan sınırsız her hafta yapmayı düşünüyorum şimdilik nedersiniz sizce böyle birşey tutarmı