-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhabalar, adwords ile sadece google aramalarına reklam verdik. Panelden kontrol ettiğimde tıklama ve görüntüleme var ancak ben kendim anahtar kelimeyi girdiğim zaman reklamı göremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adwordste eğer ayarlama yapmamışsanız standart ayarlarda "Reklamları zaman içinde eşit aralıklarla gösterir" seçeneği aktiftir. Böyle olunca her baktığınızda kendi reklamınızı göremeyebilirsiniz.
Bir de şuradan reklamınızı kontrol edin: Araçlar ve Analiz-->Reklam önizleme ve teşhisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Araştırma Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dediğim ayarda bütçeniz bitene kadar gösterime devam eder hocam. sizinki başka türlü bir sorun olabilir. Siz bana sitenizi ve aradığınız anahtar kelimeyi gönderin ben kontrol edeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo-Sem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı bilgisayardan gün içerisinde aynı kelime ile sıklıkla arama yapıyorsanız Google bunu bir saldırı amaçlı düşünmekte ve o yüzden size reklamları göstermiyor olabilir.Ama en doğru cevabı,anahtar kelimelerinizin yayında,durum bölümünde yer alan,konuşma balonuna benzer simgeden bakarsanız kesin cevabı bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
e-ticaret satış
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal şartlarda reklamları görmeniz gerekiyor.Bunun 2 sebebi olabilir. 1.si bütçeniz çok düşüktür.2.si reklamlarınızın gösterim sıklığı azdır.. Anahtar kelimelerinizi genel seçmeyiniz. örneğin oyuncak satıyorsanız [bebek oyuncağı] şeklinde oluşturunuz. eğer sadece bebek oyuncağı yazıp bırakırsanız bebek ve oyuncak kelimelerinin geçtiği tüm cümlelerde reklamınız döner ve gereksiz tıklama alırsınız.Bu da çöpe giden para demektir
www.internetuzmani.net