kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Ben kimseyi ezmek için veya bir şeyler bilmişlik için yazı yazmam. Forumda bulunduğum süre içerinde arkadaşlarımın doğruyu görmesi için yazarım. Bunun dışanda bir amacım şimdiye kadar olmadı ve olmayacaktır. Sizin bayan ve erkek olmanız bu durumu değiştirmez.

Serkan Bey,

Siz pagerank olayını biliyorsunuz. Siz haklısınız.

Siz yeni açılan bir subdomainin pr0 değerini aldığını söyleyerek buradaki arkadaşlarınıza doğru bilgi verdiğinizi düşünüyorsanız size benim bilgi sahibi olduğum pagerak kavramı hakkında bir tecrübe edinmeniz konusunda yardımcı olmama izin verin.

Yeni açılan bir site, subdomain PR0 olmaz. N/A değeri alır. Bence burada makalenin içeriğini iyice okuyup anlayıp kendi yorumunuzu paylaşmanız daha sağlıklı olurdu. Yok bilgi sahibi ol yok pr7 aldığını düşünüyorsan. İnsan oğlu hata yapar. Ama burada siz başlığa takılmışsınız içeriği bile okumamışsınız. Bundan sonraki yorumuna cevap yazmayacağım. Kimseye bilgi ispatlamama gerek yok. Ben webmaster alemine faydalı olmak için mücadele ederim. Siz de mücadele edip doğru bilgi aktarmak isterseniz bir önceki sayfa da yeni konu aç butonu var. O size ilk adımı atmakta yardımcı olur.

Saygılar.