AkselDesign adlı üyeden alıntı

Damla Hanim?

Oncelikle sunu soylemeliyim ki PR N/A konusunda haklisiniz. Benim de zaten soylemek istedigim sey buydu; actiginiz blog'dan alacaginiz backlink'in degeri PR7 olmayacak.

Yazinizin ilk paragrafinda "Bu yazımızda quroa ile pr7 backlink kazanma konu başlığı hakkında bilgiler aktaracağım" demistiniz. Iste benim de itirazim buna. Alacaginiz backlink 7 degil, N/A olacak.

Ve lutfen yazilanlari kisisel olarak algilamayin, herkes tecrubesini ve fikirlerini paylasiyor.


Kesinlikle kişisel algılamıyorum. Bana sizin gibi bir açıklamada bulunulsa ben hatamı kabul ederim. Sizde bilirsiniz ki bu tür başlıklar ilgi çekmek için atılır. Konu içeriğini okuyan arkadaşlar bunu daha net bir şekilde algılıyorlar. Benim burada anlatmak istediğim pr7 değerine sahip bir siteden subdomain aracılığıyla backlink almak. beep.com 'un subdomaini ile blogspot.com web sayfasının subdomainini kesinlikle aynı kefeye koyamayız. Yeni oluşturulan bir subdomainin pr değeri N/A olsa da domain kaliteli olduğu için subdomainde belli bir seviyeden giriş yapar. Tek yanlışım ilk paragrafda pr7 backlink kazanma diyerek başlamamdır.

Yorumunuz için teşekkürler.

Saygılar.