Resim Upload sitesini piyasadaki hazır scriptlerle yarım saatte kurabilirsin. Fakat çok iyi seo yapman, sağlam bir hosting alman, hatta reklam yapman gerekli.
Eğitim sitesini forumunu da VBulletin yapacaksan 500 Lira lisans parası vererek, Mybb yapacaksan ücretsiz bir şekilde, blog olarak kuracaksan Wordpress ile yarım saatte kurabilirsin. Hosting ve SEO'su standart olabilir fakat çok iyi ilgilenmen lazım.
İkiside tutma ihtimali olan projeler ama ikisininde gerekliliklerine yerine getirmen durumunda tutma ihtimali var.
Eğitim sitesini forumunu da VBulletin yapacaksan 500 Lira lisans parası vererek, Mybb yapacaksan ücretsiz bir şekilde, blog olarak kuracaksan Wordpress ile yarım saatte kurabilirsin. Hosting ve SEO'su standart olabilir fakat çok iyi ilgilenmen lazım.
İkiside tutma ihtimali olan projeler ama ikisininde gerekliliklerine yerine getirmen durumunda tutma ihtimali var.
haklısınız .düşüncem eğitimle ilgili haberlerde çok kazanç sağlanıyor giriş hit falan çünkü bi ygs açıklanıyor yazısı gibi binlerce sınav açıklanıp tarih aranıyor.ama forum düşünüyorum mybb. forumda memurlar.net gibi olmasını düşünüyorum. sizce blog dahamı avantajlı yoksa? resim upload ise çok basit 5 dk da kurulur ama nerden kazanç getirir. onu düşünüyorum. host sorun değil sunucu kiralcam . psd dosya bile kabul etmeyi düşünmekteyim. ve 0.01 resim başı 2 sene durdurma falan gibi paket yapsam kazanç sağlarmı. ? kafam çok karışık çok .