-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birilerine 50tl yedirmen gerekli Türkiyede bu işler farklı yürür arkadaşım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dış ticaret uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şurda yardımcı olmaya çalışıyoruz insanın şevkini kırıyorsunuz. Hayırdır çok yedirdiniz galiba ? Ben yıllardır dmozda editörüm bir siteyi 1 saat incelediğimi biliyorum hiçbir zaman kul hakkı yemedim . Konuyu amacından saptırma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yedirsem benim site de ekli olurdu :) ama başka forumlarda bunun pazarlığı yapılıyor üzerinize alınmayın diyeceğim ama üye adınız üyelik tarihiniz mesaj adetiniz ... Yok yok suç google da ki hala dmoz a önem veriyor valla çok karşıyım ve bana saçma geliyor bu dmoz ve Alexa olayı ve bende başvurup uğraşıyorum ama galiba para yedirmeden olmayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
@dmozcu arkadaş, birşey soracağım. Bir editörü şikayet etmek istesek nasıl edeceğiz? Bir de İngilizce yazmak şart mı?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Laf sokmuş sun ben de sana laf soktum neden bu kadar alındın anlamadım ben de kendi çapımda bildiklerimi söyledim belki arkadaş kısa yoldan kayıt olmak isteyecek yol gösterdim herkes bildiğini paylaşır gelip laf sokmaya çalışıyosun işine bak
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Elinizdeki deliller ile birlikte bana ulaşırsanız, şikayet konusunda gerekli yardımı size sağlayabilirim. Bu tüm arkadaşlarım için geçerli. Bu tarz para karşılığında sitenizi ekleyebileceğini söyleyen kişilerin bilgilerini edinmeye çalışın, eklediği sitelerden herhangi birisi o kişinin editör profilini bulmak için fazlasıyla yeterlidir. Bu nedenle bu gibi kişiler ile karşılaştığınızda bilgilendirirseniz seve seve yardımcı olurum.
DMOZ ile alakalı yanıtlamış olduğum bazı sorulara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz;
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.