nevelturk adlı üyeden alıntı

Merhabalar hocam http://www.ukashe.com/ bu site bana ait ve ukash kelimesinde 3.sayfada ben bunu 1.sayfaya almak istiyorum. 3.sayfaya gelene kadar firma rehberleri,dizinler, toplistler, imleme siteleri,forumlarda tanıtım, ücretsiz backlink siteleri vs. denedim tam olarak düzenli yaptığım söylenemez ama 1.sayfaya getiremedim bi türlü acaba nasıl bi sistem önerirsiniz sitenin günlük hiti 20-40 arası değişiyor. Gerçekten yapabileceğim ne varsa söylerseniz çok iyi olur minnettar kalırım.


Burada genelde seo sorunları dış etkene değilde iç etkene bağlı oluyor. firma rehberleri,dizinler, toplistler, imleme siteleri,forumlarda tanıtım, ücretsiz backlink siteleri vs. diyorsunuz. Bunu tüm siteler yapıyor artık, eğer bunlarla 1. olunsa herkes yapar ve çok da kolay olurdu 1. olmak. Bahsettiğiniz tüm örnekler site içi değil site dışı etkenler. Seo, sitenin kendisinden başlar. Site içi seo bittikten sonra site dışı seo devreye girer.

Araç gereçler kısmını kaldırın.
Footer alanındaki linki etiketli olacak şekilde parça parça verin. Tek cümleye tek link değilde, sitenin adı.uzantı bu bir link. Ukash bu bir link şeklinde.
Kalite standartları gereği sitede gizli alan bulunamaz. Bu gizli alan gizli kod veya görsel kapatma şeklinde ikiye ayrılır. Sohbet eklentinizde kapatma var. Footer alanında altta kalan kısmı biraz daha sola doğru çekmelisiniz. Basit görünebilir size ama şüphe uyandıran bir hareket sizin önünüzün Google tarafından kesilmesiyle sonuçlanır ve siz hala hatayı çok başka yerlerde aramaya devam edersiniz. Aynı şekilde yazı içlerinde paylaş eklentisi etiketleri kapatmış durumda.
Genel açıklamada;
“Ukashe.Com - En Ucuz Ukash Kart Satış Sitesi - Ukash Satın Al”

Site url sini geçirmenize gerek yok gücü düşürmeyin. Site bu haliyle index alsın. Ondan sonra imleme siteleri, tanıtım yazıları ve web adresiniz linkli olarak yayınlanıyorsa firma rehberlerini kullanın.

Ek Olarak:

Ben teşekkür ederim :) Fakat tam olarak beklentiniz nedir? Belli anahtar kelimeleriniz mi var, genel aramalarda önde olma amacınız mı var, siteniz herhangi bir düşüş mü yaşadı vs vs