future adlı üyeden alıntı

İlla ki bir sebepleri vardır.


vardır ama insana çok garip geliyor birçok webmaster boşunamı uğraşıyor anlamış değilim

mtnTK adlı üyeden alıntı

ASP Playground en pahalı forum yazılımı gibi duruyor :) $297


pahalı olması değil yazıda da belittiğim gibi yazılımı yazan arkadaşı satın alacak kadar para kazanıyorlar yenden bir sürüm veya tasarım olacak geliştirmiyorlar

sarkos adlı üyeden alıntı

Neden değiştirsinler ki :D Güvenlik açığı yok bi şey yok temiz script işte :D


illaki vardır hocam anonymous falan uğrassa 3 saat içinde üyelerin email adresleri ve şifreleri internette olur :D

Erhan ÇELİK adlı üyeden alıntı

Belirli bir boyuta ulaştıktan sonra güncellenince link yapıları değişiyor ve Google'dan gelen ziyaretçiler "404" hatasıyla karşılaşıyor. Eğer sürümde bir açık yoksa güncellemenin zaten anlamı yoktur. Eklentilerle yeni sürümlerde olan özellikler gayet kolay elde edilebilir.

Donanım Haber sanırım link yapılarını korumak için üst sürüme geçmiyor(şahsi düşüncem).


tamam link yapılarından geçtim buda bir sebeb olabilir ama tasarım ?

Gorkem SANAL adlı üyeden alıntı

Donanımhaberin sürüm güncellenmesine neden göremiyorum. Açık yoksa, forum zaten hızlıysa ve özellikler kullanıcıların işini görüyorsa ihtiyaç yok demektir.

Zaten donanımhaber'in seo ya ihtiyacı yoktur. Zaten devasa bir kullanıcı kitlesi var ve hemen her teknoloji aramasında kafada


emin olun kullanıcı kitlesi ve Türkiye ilklerinden olmasından dolayı kazanıyor onun haricinde insan bir değişiklik yapar yaw :rolleyes:

Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Donanımhaber çağ dışı tasarıma ve yazılıma sahip bir site. Paylaştıkları içerik kaliteli olduğu için bu derece başarılılar. Konu dışı forumları olmasa şuan sahip oldukları büyümenin %90'ı yok olurdu. Ayrıca elbet güncelleme yapmak zorunda kalacaklar ve o zaman Google'da ki indeksleri onları sırtından bıçaklayacak :)

Ben şahsen seviyorum Donanımhaber'i. Mesut Çevik favorim. Fakat sitede tasarımcı olarak görev yapan arkadaşlar gerçekten başarısız.


galiba en büyük sıkıntıları da google dan yana dh güzel ama tasarım gerçek anlamda çağ dışı iste böyle ayakta zor duruyor :)