-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar smf de admin panelinde bazı bölümlere girmek istediğimde beyaz ekran geliyor wp deki gibi sanırım bir eklenti kurmayı denedim ondan sonra olmaya başladı tam emin değilim o eklentiyide kaldırdım ama düzelmedi nasıl düzeltebilirim acaba.
Ek olarak: Arkadaşlar Sources klasöründeki admin.php ve ManageSettings.php yi yenileri ile değiştirince sorun düzeldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kurduğunuz modifikasyonun manuel kurulumuna bakıp modun tamamen kalktığından emin olun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam manuel kurulumu yokru ama ftp den bir kaç yerden sildim eklentinin rarlı halini yine düzelmedi en son bir forumda yazmışlar admin.php ile ManageSettings.php dosyalarını yenileri ile değiştirin diye değiştirdim düzeldi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paketin rarlı halini silmekle modifikasyonu kaldırmış olmazsınız. sadece kurulum paketini ftpden kaldırmış olursunuz. ftpye girip packages klasörünün içindeki backup klasörünün içindeki dosyaların resmini çekip buraya ekleyin bakayım bi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
spina bifida adlı üyeden alıntı
paketin rarlı halini silmekle modifikasyonu kaldırmış olmazsınız. sadece kurulum paketini ftpden kaldırmış olursunuz. ftpye girip packages klasörünün içindeki backup klasörünün içindeki dosyaların resmini çekip buraya ekleyin bakayım bi.
işte hocam sonradan bu backup klasöründekileride sildim burada daha önce forum admin panelinden kaldırdığım eklentileride görünce hemen sildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumu sıfırlamayı göze alıyorsanız kullandığınız sürüme ait upgrade dosyalarını mevcut dosyalarınızın üzerine yazdırın düzelir. Bu durumda kurmuş olduğunuz bütün modifikasyonlar silinecektir. Üyelerinize ve konularınıza zarar gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
spina bifida adlı üyeden alıntı
Forumu sıfırlamayı göze alıyorsanız kullandığınız sürüme ait upgrade dosyalarını mevcut dosyalarınızın üzerine yazdırın düzelir. Bu durumda kurmuş olduğunuz bütün modifikasyonlar silinecektir. Üyelerinize ve konularınıza zarar gelmez.
Hocam şuan sorun gözükmüyor ama eklentiler benim için önemli değil yenisi tekrar kurulur ama forumdaki kategoriler,konular,üyeler onlar gitmemesi önemli 1 haftadan beri forumlarla uğraşıyorum yeniden silip kurmaktan sıkıldım valla :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Profilimin altındaki siteye girin hocam menüde forum bağlantısını göreceksiniz :)