AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

1+1 düzeni kaldırın. Yani o reklamları azaltın.

Gereksiz taglar, anahtar kelimeleriniz olmayan, ve anahtar kelimelerinizi ilgilendirmeyen tüm kelimelerdir. Örneğin, ve, veya, selam gibi. Bu kelimelerin çok kullanılması otomatik etikete dönüşmesine sebep olabiliyor bazı sistemlerde. Siz bu etiketleri kontrol edin ve gördüğünüzde kaldırın. Etiketler sadece o içeriğin bulunması amacıyla değil, aynı zamanda sitenin ilgili konularını da belirten çok yönlü ama doğru kullanıldığında çok da faydalıdır. Siz bu tarz etiketleri barındırırsanız sitenizin genel ilgi yüzdesinden bu kelimelere de pay vermiş oluyorsunuz. Bu yüzden de asıl kelimelerinizin gücü düşmektedir. Anahtar kelimelerin bu yönde gücünü düşürmemek için sitelerinizde gereksiz çöp tagları barındırmamalısınız.



hocam google web yönetici araçlarında "İçerik Anahtar Kelimeleri" bölümüne baktığımda www.teamdoblo.com sitem için şu varvasyonlar sıralanmış:

1. doblo (33 varyasyon)
2. mesaj (30 varyasyon)
3. tarihi (15 varyasyon)
4. araç (19 varyasyon)
5. model (18 varyasyon)
6. yazdır (43 varyasyon)
7. forum (19 varyasyon)
8. katılım (10 varyasyon)
9. yas (8 varyasyon)
10. fiat (24 varyasyon)

ben fiat doblo sitesiyim. doblo ve fiat doblo kelimelerinde çıkmak istiyorum. Bu varvasyonlara göre hatam nerede ve ne yapmalıyım.

Ben de bumerang için hurriyetin son dakika kodu var kaldırayım mı?

Sitenin tüm sayfalarında çıkan forum bulutu vardı. Burada etiket şeklinde forumda açılmış konu başlıkları vardı bunu kaldırdım bakalım birde.

Allah sizden razı olsun hocam birşeyler öğrenmek çok güzel....