lostyazilim
tr.link

Sitenizde "Üye Ol" Sekmesi Kullanıyor musunuz?

14 Mesajlar 3.656 Okunma
acebozum
tr.link

melihcennet melihcennet Paylaşım Diyarı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 13 / 11
  • Ticaret 7, (%100)
Sadece site değil, Bir sistemde düzenli bir şekilde kayıtların bulunması o kayıtlara gerektiğinde ulaşılmasına en büyük olanağı sağlar , arkadaşların dediği gibi e-posta olayı...

Herhangi seo ,makale yarışması yapıyorsun katılımcı sayısını artırmak için üyelerin bilgileride işine yarar... gibi gibi daha çok örnek verebilirim ama burada birşey var ki oda seni anlamamam mert canatan nickli arkadaş yardım etmeye çalışıyor anlamsız cevap veriyorsun.... sebebi ne acaba?

Artık Yok
googleasistan
webimgo

Serkut Serkut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Müzisyen.. Orkestracı..
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Mert Canatan adlı üyeden alıntı

Ben de soruna cevap veriyorum arkadaşım: Üye olma sekmesini kullanarak ziyaretçilerin ve takipçilerin üye olmasını sağlayabilirsin. Abone düzeyindeki kullanıcılara özel içerik veya içerik sınıfları oluşturmana olanak tanır. tıpkı forumlardaki gibi.

yardım etmek istediğini biliyorum.. sanırım ben derdimi anlatamadım..

Peki, soruyu değiştirelim o zaman: Abonelere mail gönderebiliyor muyuz, vBulletindeki gibi..

Bu arada, kızmaya gerek yok.. Birbirimize kızmayalım..

Alphabet Alphabet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 1432
  • Beğeniler 146 / 287
  • Ticaret 33, (%100)

Serkut adlı üyeden alıntı

yardım etmek istediğini biliyorum.. sanırım ben derdimi anlatamadım..

Peki, soruyu değiştirelim o zaman: Abonelere mail gönderebiliyor muyuz, vBulletindeki gibi..

Bu arada, kızmaya gerek yok.. Birbirimize kızmayalım..

Kardeş amacını anşamış değilim.Konuna cvp yazanları okumuyor musun yoksa ciddiye mi almıyorsun?Demişssin ki mail göndebiliyor muyuz...

Ömer Burak adlı üyeden alıntı

Kullanıyorum çünkü bana zararı yok.Hatta kişisel blogum olduğu için başka yazara da gerek yok.Kullanıyorum çünkü önemli bir duyurum vb. oldugunda üyelere mail atabileyim.

Minare adlı üyeden alıntı

http://wordpress.org/extend/plugins/email-users/

Konuya gelecek olursam üye ol barı kullanıyorum, sebebini bilmiyorum, alışkanlık =)

Ayrıca yukarıda msjımdan sonra şu yorumu editlediğinde gözlerden kaçmadı neden acaba ?
vay be.. Wordpress'de üyelere mail atabiliyor muyuz.. Kaç yıldır Wordpress kullanırdım bunu bilmiyordum.. süper miş.. neyse konuyu sulandırmayayım :)

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3954
  • Ticaret 18, (%100)
Arkadaşlar ortamı germeye gerek yok. Amaç yardım etmek olmalı, birbirimizi kırmak değil. Son mesajları sildim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al