Bugün adsenseden bir uyarı mesajı aldım, mesajda söylediği yerdeki reklamı kaldırdım sitede başka bir yerde sorun çıkar mı? adsenseden anlayan arkadaşlar bi bakarlarsa.

Site imzamda bulunmaktadır. Reklam yerleşimlerini değiştirdim.

Sayın Kullanıcımız,
Bu bir uyarı e-postasıdır. AdSense hesabınızı AdSense program politikalarımızla uyumlu·hale·getirmeniz·gerekmektedir. Aşağıda, yapmanız gereken işlemlerle birlikte, ek bilgiler sunduk.

Bu durumdan etkilenen web sitesi:********************

İhlalin meydana geldiği örnek sayfa:*********************************

Gerekli işlem: Lütfen 72 saat içinde sitenizde değişiklik yapın.

Mevcut hesap durumu: Etkin


İhlalle ilgili açıklama




DÜZEN YANLIŞLIKLA TIKLAMA YAPILMASINA YOL AÇIYOR: Yayıncıların, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik etmesine hiçbir şekilde izin verilmemektedir. Buna, reklamların flash oyunlarının veya gezinme çubuklarının yakınına yerleştirilmesi veya reklamların ve site bağlantılarının birbirine aşırı yakın bir şekilde yerleştirilmesi gibi, yanlışlıkla tıklama yapılmasına yol açacak her türlü uygulama da dahildir.

Çözüm
Sayfa içeriğiyle ilgili bir bildirim aldıysanız, lütfen içeriği sitenizden veya reklamları, ihlalde bulunan sayfalardan kaldırın. Reklamların sitenizde uygulanma şekliyle ilgili bir bildirim aldıysanız, lütfen uygulamanızda gerekli değişiklikleri yapın. Siteyi 72 saat sonra otomatik olarak tekrar inceleyeceğiz. Değişiklikleri yaparsanız bizimle iletişim kurmanız gerekmez. Değişiklikler istenen zaman diliminde yapılmazsa, yukarıda belirtilen ve bu durumdan etkilenen web sitesine reklam sunumunun devre dışı bırakılacağını lütfen unutmayın.

Ayrıca, yukarıda belirtilen URL'nin yalnızca bir örnek olduğunu ve bu web sitesinin başka sayfalarında veya sahip olduğunuz diğer sitelerde aynı ihlallerin söz konusu olabileceğini bilmenizi isteriz. İleride bizden uyarı alma olasılığını azaltmak için, tüm sitelerinizi inceleyerek uyumlu olup olmadıklarını kontrol etmenizi öneririz. Politika uyarı bildirimlerimizle ilgili daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz: https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=tr&answer=1378153&ctx=topic.

İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi