Yazı tipi değişmeli bence.Yani benim fikrim.
Yazı tipi değişmeli ancak hangi yazı tipi? Sidebar'daki mi, content mi, menubar mı yoksa footerdaki fontlarmı ?
tema çok güzel. site çok temiz. uzun zamandır gördüğüm en iyi sidebar. ben olsam sliderı flash yapmazdım, ki kaliteli bir slider olduğu halde. birde side bardaki başlıkların altındaki "bilim, cep telefonu" gibi konu başlıklarını "block" yapardım. seçilmesi daha kolay olsun diye. sidebar daki yazı fontunuda 1-2 kademe yükseltseniz daha iyi hale gelir. benim düşüncem.
Sidebar'ı kendi bilgim ile oluşturdum. Çok slider araştırdım ancak istediğim gibi birşey bulamadım desem yeridir. Bunun dışında farklı bir slider daha vardı, içerik ile birlikte çalışan( öne çıkarılmış görsel ) ancak jquery bilgim pek olmadığı için tam olarak üzerinde kontrol sahibi değildim. Flash kullanmamın sebebi ise kendimin resimleri çizebiliyor olmamdı. Yani benim zevkime özel tasarımlar koyabiliyorum oraya.Sidebar ve başlıklardaki fontu büyütebilirim ama pek şık durmadığını düşündüğüm için bu şekilde bırakmaya karar kılmıştım. Block kodlamadan kastınız nedir acaba?