Arizmend adlı üyeden alıntı

Ailem için diye bir film var. Bu film adı üzerine anahtar kelime giriyorum. Yaptığımın doğru olmadığının farkındayım fakat alternatif bulamadım. Yani Kaç karakter girmeliyim.


Varyasyon ise 7 farklı etiketi aşmamaya çalışın. Farklı ise 3 etiketi aşmamaya çalışın.
Varyasyon : ailem için izle, ailem için hd izle, ailem için tek part …
Farklı : Ailem için izle, hd izle, tek part

Ek Olarak:

msa52 adlı üyeden alıntı

Merhaba, bir sitem var ve google sıralaması düşürüldü. Google webmasters'ta dizin de engellenen url'ler vardı. Bu engellenen yaklaşık 8 bin url engeli kalktı ancak sıralama hala gerilerde. Site kendi adında bile 50. sıralarda çıkıyor. Bu konuda yorumlarınızı beklemekteyim.


Sitenin Google sıramalası düşürüldü derken, Google tarafından mı yoksa dışarıdan yapılan kötü amaçlı seo çalışmaları ile mi?
Engellenen url leri siz mi engellettiniz ve neden engelleme gereği duydunuz?
Bu engellenen url lerin kalması Google tarafından mı sizin tarafınızdan mı oldu?

Sitenin kendi adında çıkması konusunda url olarak aradığınızda mı yoksa uzantı eklemeden domain ismini girdiğinizde mi? Örnek vermek gerekirse banka.com domainini eğer “banka” olarak arıyorsanız sebep birçok etkene bağlı olacaktır ve yorum değişecektir. Ama “banka.com” olarak arıyorsanız ya sitenize bir ceza, şüphe veya yaptırım söz konusu, yada sitenizin index gel gitleri yüzünden sıralamalara tam oturmaması durumu var. Eğer son sebep ise özel bir işlem yapmanıza gerek yok. Zamanla index aldıkça oturacaktır. Sitenizi bilmediğim için genelleme bir cevap veriyorum. Bunların dışında bir durum olduğundan şüpheleniyorsanız site adınızı bana iletin, bakmam gerekecek.

Ek Olarak:

TRonepiece adlı üyeden alıntı

Beklentim; "One Piece" yazıldıgında ilk sayfada çıkmak.. Şuanda 3. sayfadayım.
Anahtar kelime olarak "One Piece, One Piece izle, Karakter Tanıtımı" bunları girdim.. Sizce iyimi?


Güzel, içeriklerinizde iç linkleme yapın ve ana domain url sine yönlendirin. İndexleriniz zamanla oturacaktır. Footer kısmına bu anahtar kelimeleri linkli olarak yerleştirin ve muse etiketi koyun. Başlık ve içeriklerinizde de sık sık anahtar kelimelerinizi kullanın. Sadece bunlar bile sizi ilk sayfaya taşır.