TRonepiece adlı üyeden alıntı

Aynı şekilde One Piece izle - Karakter Tanıtımı olarak giriyorum ?


Evet ayrı ayrı link şeklinde

Ek Olarak:

OİS adlı üyeden alıntı

Mesela " Oyun " kelimesinde bir çalışma yaptık 1. sayfaya geldik. Daha sonra çalışmayı bıraktık bunda düşüş nasıl olacak ve düşüş olmaması için ne yapmalıyım?


Sizi Google sıralamalarında birinci yapan, direkt olarak sitenizin kalitesi değil, rakiplere oranla kalitesidir. Oyun kelimesinde 5. sırada olduğunuzu varsayalım. Bu şu demek, oyun kelimesinde 4 site sizin sitenizden daha iyi. Bu yüzden siz 5. sıradasınız. Bu 4 siteden 4. sıradaki site çalışmayı bırakırsa ve siz devam ederseniz sıralama tam tersi olacaktır. Siz 4. o 5. sırada. Yani sizin yükselmeniz veya gerilemeniz rakiplerinizle eş orantılı. Bu yüzden oyun kelimesinde çalışma yapmayı bırakırsanız, ki bu çalışma seo teknikleri uygula anlamında değil, güncelliğe içerik girmeye ve bu içerikleri doğru şekilde girmeye devam etmektir. Eğer bu çalışmayı durdurursanız, düşüp düşmeyeceğiniz rakiplerinize bağlı olacaktır. Eğer onlarda sizinle aynı durumda ise sıralamanız uzun süre yerini korur. Arkanızdaki siteler çalışma yapmaya devam ederlerse doğal olarak sizi geriye atacaklardır. Sizin hangi çalışma ile o sıraya geldiğinizin de önemi büyüktür. Örneğin backlink alarak mı? Bu backlinler süreli mi? Süresi bittikten sonra ne olacak?

Burada bilmeniz gereken bir husus var backlink alımı ile ilgili. Eğer büyük bir siteden backlink almıyorsanız para karşılığı, ki kastettiğim sitelerin isteyeceği rakamlara iphone 5 alabilirsiniz, o halde süreli backlinklerinizi aylık – 3 aylık almamalısınız. Backlink etkisini arttırmak için haftalık backlink almanız çok daha yararlıdır.

Örneğin 60 liranız var ve bu para 2 siteden 3 aylık backlink aldınız. = Göstereceği etki A olsun.
Bunun yerine haftalık alarak hem ücreti düşürmüş ve aynı paraya aynı kalitede 4 katı siteden backlink almış olacaksınız. Hemde kelimelerinizin gerilemesi için ortalama 3 ay gibi bir süre gerekecek.

Backlink aldığınızda, her ne olursa olsun bir site sizi tavsiye etmiş olur. Eğer siz bu şekilde döngü yaratırsanız linkin silinme süresi olan 3 aylık dilime 2 değil 4 katı site sokabilir ve aynı paraya alacağınız etkiyi 4 katına çıkarmış olursunuz. Burada haftalıktan kastımız nedir. 7 gün mü olmalı? 6 olmaz mı veya 8? Haftalık ortalama bir zaman süreci. Tam tarihi şu şekilde hesaplıyoruz,
Backlink yerleştirildi.
Backlink veren site index aldı.
Google sıralamaları değişti.
Tamamdır linki kaldırabilirsiniz. Bu süreçte linkin eklenmesinden sonra indexlenmesi gerekiyor. 1-2 gün sürse diyelim. Sonra sıralamaların değişmesi ortalama 3 günde en geç değişiyor. 5 gün etti. Hadi 2 günde garantiye alalım dedik ve 7 oldu. Yani haftalık backlinklerin neden haftalık olduğunun izahı bu şekilde.

Bu teknikte gov, edu, pr si 6 ve üstü siteler geçerli değildir. O tip sitelerde ne kadar uzun o kadar iyi.