İçerik kopyalanmasını engelleyemezsin ki bence google içerik kopyalanmasına karşıysa benim gözümde kalitesi bitmiştir . Şu an piyasada film,dizi sitelerinden tutun,oyun sitelerine kadar hep aynı içeriğe hatta aynı temaya hatta neredeyse aynı domaina sahip siteler var .
Ve buna rağmen hepside googlede yükselebiliyor . Neden böyle biliyormusunuz ? . Sebebi şudur . Google sizin gibi duygusal düşünmez . Derki 2 site evet birbirinin kopyası ama ben ziyaretçi gönderdiğimde ziyaretçiler 2 siteyide seviyor . Eee ben neden yasaklayım bu siteleri der .
Googlenin yasakladığı siteler yok mu? , evet var . Bunun sebebi çok açıktır . Siz eğer facebooktaki veya twitterdaki içeriği kopyalarsanız , google derki , twittera ziyaretçi gönderiyorum 1 saat duruyor . Bu siteye gönderiyorum 10 saniye duruyor hemde ikiside birbirinin aynısı , o zaman ben bu az sevilen siteyi geriye düşürüyüm der.
Ek Olarak:
Bence bilmiyorsun . Ben bir bot yazıyımda engelle beni engelleyebilirsen :D .
Ve buna rağmen hepside googlede yükselebiliyor . Neden böyle biliyormusunuz ? . Sebebi şudur . Google sizin gibi duygusal düşünmez . Derki 2 site evet birbirinin kopyası ama ben ziyaretçi gönderdiğimde ziyaretçiler 2 siteyide seviyor . Eee ben neden yasaklayım bu siteleri der .
Googlenin yasakladığı siteler yok mu? , evet var . Bunun sebebi çok açıktır . Siz eğer facebooktaki veya twitterdaki içeriği kopyalarsanız , google derki , twittera ziyaretçi gönderiyorum 1 saat duruyor . Bu siteye gönderiyorum 10 saniye duruyor hemde ikiside birbirinin aynısı , o zaman ben bu az sevilen siteyi geriye düşürüyüm der.
Ek Olarak:
Bence bilmiyorsun . Ben bir bot yazıyımda engelle beni engelleyebilirsen :D .
Bahsettiğiniz sitelerde durum normal gibi görünebilir. Flah site, film, dizi gibi olaylarda durum tamamen farklı. Bu tür unsurları baştan yapıp, yenisini çekme gibi bir seçeneğiniz bulunmuyor.
Benim içerikten kastım. Makaleler ile google gözünde değer kazanmaya çalışan bir sitenin içeriğinin çalınması ve google gözünde hırsız konumuna düşürülmesi. Hiç kimse böyle bir şeyi savunamaz, emek hırsızlığından başka bir şey değil bu durum..
Bot yazmaktan anlıyorsanız; bu işin püf noktası nedir? illa ki bir çözüm yolu vardır. Nasıl yapılır fikrinizi bekliyorum...