-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
php coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ogrenciler.biz adlı forum sitesini açalı 2 gün oldu. site tamamen artık oturdu. forumu yönetebileceğimiz.paslaşıp güzel işler çıkartabileceğimiz arkadaşlara ihtiyacım var bi ekip olacağız.ekip oalrak çalışacağız. para gözetmeyen. site geliri olunca para gözetecek arkadaşlara ihtiyacım var. nekadar çalışırsak okadar kazanırız. tekliflerinizi bekliyorum.
kişi ihtiyaç sayısı:
1 grafiker
2 smf den anlayan
1 seo,google optimizasyonundan anlayan
5 içerik sağlayıcı moderator
Fiyat pay vb. herşeyi sorabilirsiniz.
NOT: bu işe hevesli. genç arkadaşlar olursa daha iyi olur.daha önce sitesi olmayan veya free sitelerle uğraşan.
Planet Makale&Post
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benden size öneri siteye baktım ve çıktım. Ben uzun yıllardır eğitim sitelerinin gelişmesiyle uğraşıyorum. Smf olacak iş değil. İkincisi ekip bulmanız kolay değil. Üçüncüsü güzel bir blog açın orjinal özgün içerikle yavaş yavaş gelişirin. Bu şekilde işiniz çok zor. Nasıl bir rekabet ortamı içinde olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz fakat ciddi anlamda rekabet olan bir sektör sizi bekliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam artık ücretsiz iş yapan kalmadı.Bi düşünün adam sizin sitenize uğraşıp para bekleyeceğine kendi sitesini açar para bekler. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenin geçmişine bak en az 6 yıllıktır. Bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum bunu. Sitenizi geliştirirken ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Hele ki bu smf asla olmaz. Smf tarih öncesinde kaldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress kurun. Etiket girmek zorunda değilsiniz. Ben eğitim sitemde hiç etiket kullanmadım.
stroza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Ben yardımcı OLurum para felan gozetmeden smf anlamam ama konu felan paylaşırım teknoloji hakkında imzamdaki sitede benim site te