kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Benden size öneri siteye baktım ve çıktım. Ben uzun yıllardır eğitim sitelerinin gelişmesiyle uğraşıyorum. Smf olacak iş değil. İkincisi ekip bulmanız kolay değil. Üçüncüsü güzel bir blog açın orjinal özgün içerikle yavaş yavaş gelişirin. Bu şekilde işiniz çok zor. Nasıl bir rekabet ortamı içinde olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz fakat ciddi anlamda rekabet olan bir sektör sizi bekliyor.

biliyorum hocam sektörüde genelde ücretsiz rehberlik hizmeti vererek eğitim sitesi olmayan bir blogda bile aynı anda 1200 online gördüm. yine bu şekilde vurmayı düşünüyorum sektör olarak evet zor. fakat google gelim pek gözetmiyorum ama. değim gibi bilinerek rehberliğe gelen olabileceğini düşünüyorum. ekip işine gelirsek zaten ben böyle yıllardır webmaster kişiler değilde ne bilim bu işlere meraklı arkadaşlara devretmeyi düşünmekteyim. açmış bulundum bikere

Ek Olarak:

oyunrafi adlı üyeden alıntı

hocam artık ücretsiz iş yapan kalmadı.Bi düşünün adam sizin sitenize uğraşıp para bekleyeceğine kendi sitesini açar para bekler. :)

bunu dediğinizi not düşektim aslında :) bende farklı şekilde yazdım sitesi olmayan bu işlere meraklı dedim :)