Enes Yiğit adlı üyeden alıntı

Maşaallah. Sizin gibi dürüst üreticileri biliyorum. İnterneti kullanabilirsiniz elbette. Ama dikkatli olun, internetle işi çok büyütüp şeytana kanabilirsiniz. Nitekim bazıları öyle yapıyor. Hayırlı dilerim.


8 Dizayn adlı üyeden alıntı

Hocam zaten satış yapmak istiyorsanız sitelere veya Google Adsense'e reklam verebilirsiniz. Daha ucuz olur. Fakat güzel bir site (Seo yüksek vs..) istiyorsanız (ki neden istiyorsunuz önemli olan satış :)) daha fazla harcamalısınız. Google Adsense pahalı olabilir fakat sitelere reklam banner'ı ekletmek, reklam yazısı attırmak daha mantıklı.

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

L34DRi adlı üyeden alıntı

Bişey sorcam konu dışı ama... Üretimi siz mi yapıyorsunuz ? yoksa üretenlerden mi alıyorsunuz ? siz yapıorsanız nerde üretiyorsunuz ?

Evet üretimi biz kendi kovanlarimizdan yapıyoruz yani üreticiyiz başka yerden alıp satmiyoruz. Kovanlarimiz Bitlis in Ahlat ilcesindedir bal sezonunu Bitlis'te gecirmektedir kışın ise kışlatmak için Hatay'ın İskenderun bölgesine goturmekteyiz

spina bifida adlı üyeden alıntı

doğal ortamda oluşmuş bal haricinde şekersiz bal olmaz. var diyen yalan söyler. arılara şeker yediyorlar. zaten kaliteli balların kilosu birkaç bin liradan başlıyor reklama ihtiyacı yok. talebe yetişemiyorlar. arz talebi karşılamıyor. diğer balların hepsi sahte zaten.


Öncelikle şunu söylemek isterim ki bunu söyleyen insan aridanda baldanda anlamayan insandır k.bakmayiniz diyelim ki biz yalan söylüyoruz laboratuvarlarda mı yalan söylüyor :) lütfen bilginizin tam olmadığı konularda on yargılı yorumlar yapmayınız eğer yazdığım mesajı okursanız zaten elimizde ürünümüzun kalmadığını ve daha çıkmadan siparislerle tükendiğini yazmıştım belki biliyor musunuz bilmem ama her firmanın her üreticinin bir değeri vardır reklam firma değerini arttirir saygilarimla :)

Ek Olarak:

cranbaries adlı üyeden alıntı

Talep eden olmasa bu kadar şeyin sahtesi ortada olmazdı malesef.

Ama insanlık işte. Neyse konu dışına çıkmasın ;)

Ureticiyi batiran tek şey sahteciliktir umarım dediğimi anlamissinizdir

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Bu forumda sizin sorduğunuz soruya cevap verecek kimseyi bulamazsınız. Bu işler ciddi anlamda sektörel düşünme yeteneği istiyor. Arkadaşımızın dediği gibi 600 Tl olacak şeyler değil.

Anlamadığım bir noktada şu uzun yıllardır bu sektördeyseniz web siteniz yok mu?


30 senedir bu işin içindeyiz 1 kovan ariyla başlayıp şuan 1500 kovanimiz bulunmaktadır. Dedigim gibi bunca zamandır üretip belli bir çevreye satıp sezonu bitiriyorduk lakin 3 senedir sirketlesme yoluna gitmeye başladık burasıda bir webmaster forumu olduğu için internet kolunda nasıl bir yol izlemem gerektiğini ogrenmeye çalışıyorum umarım açıklayıcı olmuştur :)