merhaba, ben karnak, arkadaşlar benim sorunum şu; sitemdeki erotik içeriklerin hepsini sildim. ve bunu googleyede bildirdim. Lakin google aramalarında erotik içerikli kelimelerde arama yapıldıgında direk ana sayfama geliyorlar. web yönetici araçlarında baktıgımda arama sorgularında bu kelimeler duruyor. kaldırmak istedigimde drek linkin ana sayfa oldugunu görüyor ve müdahale edemiyorum. sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Selam karnak, doğru şekilde yaptıysan zamanla kaybolacaktır elbette
Ama yine de yukarıda anlattım adımlara ek olarak, sitendeki tüm sayfa ve açıklama kısımları ile içerik, etiket, yorum gibi tüm alanlarda istemediğin kelimeleri kaldır, webmaster üzerinden bu URL'leri (sadece sayfa değil kategori, etiket veya görsel URL'ini de) bildir, robots.txt üzerinden engelle...
Bunun haricinde diğer sitelerde, sosyal medya hesaplarında vs. bu istemediğin kelimelerin yer aldığı paylaşımlar, link çalışmaları vs. yaptıysan tek tek kontrol et...
En son olarak ise Anti-SEO ile hack yapıldıysa sitene, yani senden bağımsız olarak URL, sayfa vs. eklendiyse onu da kontrol etmen gerekebilir.
Sonrası sabır ;)