Dreamcool adlı üyeden alıntı

Hocam hemen hemen aynı özelliklere ve aynı fiyata sahip Hp modelide vardı fakat not alma gereği duymamıştım neyse artık internetten bir araştırayım. Yani HP tavsiye ediyorsunuz.

Buldum hocam Hp öneriyorsanız da şu model benim için uygun gibi görünüyor. http://www.electroworld.com.tr/p/hp-pavilion-g6-2303st-notebook/

Kardeşim özelden mesaj atayım yerimi gel şehrime gör. Yalan yok servisimize uğrayan pc'ler; hp,casper,toshiba,dell,exper.
Dell ve experi 1 ay oldu 4 kere gördüm desem yalan olmaz sanırım. Benim tavsiyem öncelikle Samsung ardından IBM lenovo. Kesinlikle söylüyorum üzülürsün hp alma. Alacağın laptop'ta ekran kartı bit'inin yüksek olmasına dikkat et. Tamam 2 gb olabilir ama bit'i 64'ise hiç gerek yok. Hd'nin rpm'ine cash'ine bak, ram'ın mhz'si iyi olsun. İşlemcin i3 üstü olsun ve 2. üstü olsun. Soğutucu fan alırsın altına kullanırsın. Yüksek özellik istiyorsan ya oyun yada iş için kullanacaksın diye düşünüyor ve pc çok uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum. Dediklerime kulak ver pişman olmazsın.
Sonuçta bunları yazdım diye ne ibm, ne samsung bana birşey vermeyecek.