Valkyrie adlı üyeden alıntı

Kardeşim özelden mesaj atayım yerimi gel şehrime gör. Yalan yok servisimize uğrayan pc'ler; hp,casper,toshiba,dell,exper.
Dell ve experi 1 ay oldu 4 kere gördüm desem yalan olmaz sanırım. Benim tavsiyem öncelikle Samsung ardından IBM lenovo. Kesinlikle söylüyorum üzülürsün hp alma. Alacağın laptop'ta ekran kartı bit'inin yüksek olmasına dikkat et. Tamam 2 gb olabilir ama bit'i 64'ise hiç gerek yok. Hd'nin rpm'ine cash'ine bak, ram'ın mhz'si iyi olsun. İşlemcin i3 üstü olsun ve 2. üstü olsun. Soğutucu fan alırsın altına kullanırsın. Yüksek özellik istiyorsan ya oyun yada iş için kullanacaksın diye düşünüyor ve pc çok uzun süreler açık kalacak diye düşünüyorum. Dediklerime kulak ver pişman olmazsın.
Sonuçta bunları yazdım diye ne ibm, ne samsung bana birşey vermeyecek.

Anladım hocam Lenovo gerçekten hoşuma gidiyor fakat bir tane geçti elime açıkçası o modelden kaynaklımı bilmiyorum biraz ağır ve kaba geldi dediklerinizi dikkate alacağım yani Lenovo ve Samsung'tan şaşma mı diyorsunuz. Birde zaten hangi marka olursa olsun altına soğutucu fan alacağım bunun ne kadar yararı olur bilmiyorum fakat Lenovo yada Samsung diyorsanız 1500 civarlarında oyun ve hız performansı bakımından iyi model tavsiye edebilir misiniz ?
Çünkü Samsung hiç elime geçmedi onun için pek bilgim yok hangisini tercih edebileceğim konusunda.