Onur Batur adlı üyeden alıntı

Can bence satma satarsan yine az da olsa para alırsın ama reklam alarak daha fazla kazanırsın.

Pozoyun adlı üyeden alıntı

bu site normalde 250-300TL'ye çok rahat satabilirdin ama aşağıda da gördüğün gibi çok link çıkışı var buda herhangi bir kelimede 1.sırada çıksan bile direk sonlara düşmeni sağlar o yüzden site para etmez...""amacım konuyu baltalamak değil.""

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Aylık gelir adsense'den mi? Link satışı ile bir siteden kaç tane link satabilirsiniz ki? Hani sattınız diyelim Google elinde sonunda cezayı keser.

linksiz adlı üyeden alıntı

1,5 bin ile 2 bin tl arası eder diye düşünüyorum

ilk olarak pozoyun arkadaşım o linklerin çoğu bloggerın linkleri yani bütün blogspotlarda vardır ve zararı yoktur araştırabilirsin belki bir yönetimi vardı gizleyebilirsin bilmiyorumama benim sitemde şuan da dofloow link sayısı 9

filmlertv arkadaşıma sana gelince de adsense kodu başkasının ben para almıorum ondan yeni ekledim zaten ben kendim reklam alnı kiralama link satışı vs den para kazanıyorum ve en az kazandığım parayı yazdım ortalama

onurbatur arkadaşım sana gelincede siteye bir masrafım olmadı ben 3-5e bakmicam ederi neyse altında bir fiyata vericem alan arkadaş daha güzel yerlere getirir 10-15k tekil hit yapar aylık 500 tl alır helali hoş olsun ben toplu bir para alıp bu işlerden zaten çok anlayamadım kendimi bu işe kaptırmadanda bu işlerden ayrılcam

linksiz arkadaş dediğin parayı normalde siteyi alan biri aylık sabit 250 tl gelirle 6-7 ayda çıkartabilir,

Ek Olarak:

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Adsense geliri değilse, düzenli gelir diye kabul edilemez.

reklam alanları hiç boş kalmadığı için düzenli gelir olyor benim için, şuan siteyi satmaya karar verdiğim için reklam alımını durdurdum.