burakisci adlı üyeden alıntı

Kardeşim makale güzel olmuş ancak buradan kimsenin tasarım zevkine karışamayız, her tasarımcı kendi beğendiği tarzda çizimler yapar ki zaten son zamanlar da metro tarzı tasarımlar da popüler olduğu için çoğu tasarımcı doğal olarak bu akımdan etkilendi. Bende daha çok metro tarzı siteleri sevdiğim için, şahsen bende tasarımlarımda bu akıma uygmaya çalışıyorum. Mesela son çalışmam şu şekildedir.

http://burakisci.com/wp-content/uploads/2013/08/Bisperso-V2.png

Bu arada sadelik konusuna gelince sadelik her zaman iyidir bence, kullanıcılar sade temalarda bilgiye daha kolay ulaşırlar bu sayede de sitede rahat hareket ederler. Zaten Google'ın da bizden istediği bu :)

Bende kodlama konusunda sadelik taraftarıyım fakat örneğin google+ görünümde sadelikten çok kullanıcıya yük olmaktan başka bir şey yapmıyor. Bakınız benim sitemde de metro havası esiyor fakat makalede de belirttiğim gibi abartmamaya çalışıyorum. Sadelik demek sadece görünüm olarak değil kod yapısında ön plana çıkmalı googlenin istediği bu değil mi?
Senin tasarımların benim çok az takip ettiklerim arasında. Ortaya çok güzel işler çıkartıyorsun. Fakat anlatmaya çalıştığım gibi biz bir farklılık yapsak daha çekici olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada:Oha saat 1:08 olmuş :D

Ek Olarak:

harddepo adlı üyeden alıntı

sadelik her zaman iyidir emin ol eski tasarımlara dönülmeyecek.
Gelişen teknolojiye artı gelişen kodlama sistemi sayesinde harika,görülmemiş tasarımlar ortaya çıkacak.Tasarımların gelecegi hakkında yorum yapabilmek için gelişen kodlama sistemini yakından takip etmenizi tavsiye ederim.
Sanırım sadece bizler clasik görünümden kurtulamadık gitti sizin kafanızda hala oralarda sanırsam.
not:yazı yazılırken konu içerinsinde alakasız kelimeler okuyucuyu bayar.Yazınızı ciddi anlamda yazınız ki okuyanlarda sizleri önemsesin

Kişisel kategorim de olduğu için özgürce takılıyordum fakat önerinizi dikkate alacağım.

Anlatmak istediğim kısaca tasarım sade olabilir fakat bu sürekli benzer görünüm üzerinde olmaması gerektiği. Biraz uzun ve dolaylı yoldan anlattım :D

Gelişen kodlama sistemi takipteyim kafanıza takmayın.Sizde isterseniz yabancı siteleri bir dolaşın bakalım.Benzer tasarımları sadece biz mi yapıyoruz.
Not: Sizde lütfen karşıdakini döver gibi yorum yapmayın :D