-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"bu metro bi harika dostum :)"
nedense çoğu yerli tasarımcı arkadaşlar klasik aynı şablon yapılarından bir türlü vazgeçemedi. sağda sidebar, klasik 2ye bölünmüş liste biçiminde kategoriler. yazı kısımları sadece 1-2 farkla değişik. bu şablon yapısını ve temaları farklı renklerle (genelde gri ve mavi) piyasaya sunarken tasarım dünyası sürekli yenileniyor. metro stil temaların bile envai çeşidini internette bulabilirsiniz. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz beğenen var beğenmeyen var ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta artık tasarımların standartlaşması. Artık özgün tasrımların ortaya çıkmaması . Metro tasarımı çok severim kullanırım fakat iş hep tekrar etmeye başlayınca insan ister istemez sıkılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu konuyla ilgili bir yorum yapmak istiyorum.
Bence tasarımdaki özgünlüğün tükenmesi, insanların sürekli benzer şeyler üretmeye başlaması yaratıcılıktan önce insansal bir sorun. İnsanlarda bulunan 'yaptığı şeylerin beğenilmesi isteği' değişik şeyler üretmek yerine insanları beğenilmiş ve popüler olan tasarımlar yapmaya itiyor.
Bilmiyorum katılır mısınız, ama hangimiz yaptığımız şeyle tepki toplamak yerine alışılmış ama beğenilen bir çalışmamız olmasınız istemez ki ? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Daha durun bakalım neler görücez neler ömrümüz yeterse :)