17 Ağustos 1999 . saat 03:02 'de 18 bin kişinin hayatını kaybettiği , 45 binden fazla yaralının olduğu ve 600bin kişinin evsiz kaldığı marmara depremini Google hatırladı ancak Yandex unuttu.
1999 gölcük depreminde hayatını kaybeden tüm insanlarımızı saygıyla anıyoruz .
Konunun başlığını Marmara Depremi olarak yapmanız daha mantıklı olur. Bana göre konu Yandex'in ya da Google'ın yapıp yapmaması değil önemli olan bugünü hatırlamak.
Konunun başlığını Marmara Depremi olarak yapmanız daha mantıklı olur. Bana göre konu Yandex'in ya da Google'ın yapıp yapmaması değil önemli olan bugünü hatırlamak.
Haklısınız.. çok özür dilerim başlığı değiştirdim ..
Binlerce insanın acısı unutuldu yandexin unutulup unutulmadığımı önemli oldu hocam :( çok üzücü bir durum.
Yanlış anlıyorsunuz .. tabiki çok üzgünüz , acımız çok derin. ancak google acımızı hiçe saymamış ve marmara depremini hatırlamış , yandex ise umursamamış .. Depremde hayatını kaybeden tüm insanlarımızı saygıyla anıyoruz ve yakınlarını kaybeden tüm arkadaşlarımıza baş sağlığı diliyoruz..
Ben 2 yaşındaydım o depremde bizim binada yıkılmıştı en alt kattaydık ve tek hatırladığım boğazıma kaçan taşlar.Annem ve babam anlatınca şimdi olsa delirirdim heralde diye düşünüyorum. ALLAH kimsenin başına vermesin.
Bilindiği gibi bugün 17 Ağustos 2013 tam 14 yıl geçti doğa felaketin üstünden. Acılar yüreklerde taptaze. En acısıda yapım hatalarından çöken binaların müteahhitlerin ceza almamış olmasıdır.
Site yönetimi olarak bu doğa felaketinde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet başta ailesi,tüm sevenlerine ve aziz Türk Milletine baş sağlığı dileriz.
[color=#FF0000]1999 DOĞA FELAKETİNDEN BAZI KARELER[/color]