Bu tür programlar yasak değil mi ?
herhangi yasal bir durum içermiyor. ayrıca yasak değil.
programı kullananlar birbirlerinin sitelerini google üzerinden ziyaret ediyor. program bunu otomatik olarak yapıyor. işi kolaylaştırıyor.
Ama kredi satın alınması gerek.Yani ücretli:)
ücretsiz kullanılabiliyor.
merak ettim denemek için kurdum şimdi hesap bilgilerime giriyorum
anahtar kelimeye geyik yazdım
altına adresimi yazdım
otomatik işaretli
limite 50 yazdım
başlatınca test ekranında siteyi yakaladı.
altta ekli site listesi var orda limit 50 yazıyor, kalan 50 yazıyor. yaklaşık 1 saattir açık. kalan sayısı düşmesi gerekmiyor mu 1 saatte kimse ziyaret etmedi anlamına mı geliyor?
toplam kredim 100 görünmekte
anahtar kelimeye geyik yazdım
altına adresimi yazdım
otomatik işaretli
limite 50 yazdım
başlatınca test ekranında siteyi yakaladı.
altta ekli site listesi var orda limit 50 yazıyor, kalan 50 yazıyor. yaklaşık 1 saattir açık. kalan sayısı düşmesi gerekmiyor mu 1 saatte kimse ziyaret etmedi anlamına mı geliyor?
toplam kredim 100 görünmekte
yoğunluğa bağlı olarak krediler zaman içinde harcanıyor. siz kredi kazanın, mutlaka harcanacaktır.
Ek Olarak: Arkadaşlar programda update olmuştur. Update ile gelen yenilikler
1- Artık çok daha hızlı çalışan program ve daha profesyonel bir tasarımla karşınızda.
2- Browserdan gelen seslerin büyük bir kısmı engelleniyor.
3- Browserda açılan flashların görüntülenmesi engelleniyor.
4- Artık referans sistemiyle üye yaptığınız her kişinin kazandığı kredi miiktarının %10'u kadar da siz kazanacaksınız.
5- 10.sayfa olan sınırlandırma 15'e yükseltildi. Bundan böyle siteniz aranacak kelimelerde ilk 15 sayfa içinde ise sitenize organik hit sağlayabilirsiniz.
6- Veritabanı daha profesyonel bir sunucuya aktarıldı.
7- Artık sitenizin ziyaret edilme süresi sizin insiyatifinizde. Sitenizin ziyaret süresini 3 - 10 dk arasında olmak üzere siz belirleyebilirsiniz. Siteniz belirttiğiniz aralıklarda, farklı sürelerde ziyaretçi edilir. Birim yine eskisi gibi 2.5 dk için 1 kredidir. Örneğin siteniz 5 dk görüntülenirse sizden 2 kredi harcanır, siteyi görüntüleyen 1 kredi kazanır.
8- Hesabınızda krediniz varsa siteniz sürekli gösterimde kalacaktır. Kredilerinizin harcanması için programı her gün açmanıza gerek kalmayacak.
9- Siteler gezilirken açılan download pencereleri engellenerek daha rahat ve güvenli bir kullanım sağlandı.
10- Anahtar kelime ve hit almak istediğiniz siteyi girmeniz yeterli. Sayfayı girmenize gerek kalmayacak. Bulunduğunuz sayfada yükseldiğinizde değişiliklik yapmanıza gerek olmayacak.
11- Websitenizi eklersen sitenizi gizli yapabilirsiniz. Surf sırasında siteniz kullanıcılara görünmez.
12- Cep telefonu aracılığıyla da bize ulaşabilirsiniz.
Program beta sürümdür. Hatalar çıkabilir, birlikte bu hataları aşacağız. Tüm kullanıcılardan katılım bekliyorum, teşekkürler.