OzgurG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçen yaz çıkan deniyordu. Aradan 1 yıl geçmesine rağmen çıkmadı. :( :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni nesil e çok kötü örnek oluyor 1.2.3 de yaşadık yani okullarda sokaklarda hatta bir abi kız kardeşine bir kız kardeş de abisine filmde gördüğü hareketleri uyarlıyordu
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Çıkarsa izlemeyeceğim filmlerden olur çünkü komik bulmuyorum çok yapmacık geliyor bana göre oyunculardan değilde senaryodan kaynaklı bir durum sanırım. Bu arada videoyu da yazıya eklemelisiniz yoksa yönetim tarafından cezalandırılabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Makale & Editörlük Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Söverek komik olduklarını zannediyorlar.Halbuki komiklik sövmekle olmaz eski türk filmlerinde böyle miydi.İnsanların defalarca izleyip güldükleri eski filmler vardı.Fakat filmde bozuk şeyler azdı ya da hiç yoktu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şahan Gökbakar'ın filmlerini hiç beğenmedim bu zamana kadar.Buna Recep İvedik seriside dahil.Ve şunuda belirtmek isterim Recep İvedik karakterinin gerçek hayatta birebir aynıları yaşıyorken ağlanacak halimize gülmemiz beni gerçekten üzüyor.
Küfür içermeyen filmlerinde komik olabileceğini ben ilk okula giderken özelliklede bayram günlerinde yayınlanan Şener Şen, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi adını saymadığım bir çok eski sanatçının filmleri ile öğrendim.Bizimkiler dizisi ile içinde müstehcen içerik olmadan yada erotizm olmadan nasıl ekran başına kitlenileceğini öğrendim.Kaygısızlar içinde aynı şeyler geçerli.
Bu millet ne zaman küfür etmenin komik değil kötü birşey olduğunu öğrenir, çocuklarına ilk önce küfür etmek yerine iltifat etmeyi öğretirse; işte o zaman gelecek nesiller romantik, saygılı, sevgi dolu yetişir.Ayrıca o zaman yabancı film-dizi yerine TÜRK dizileri daha çok izlenir :)
4 kişi bu mesajı beğendi.