lostyazilim
tr.link

Blogger Etiketlerini nasıl yapıyorsunuz ?

10 Mesajlar 1.302 Okunma
acebozum
tr.link

wtu wtu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tersine mühendis
  • Konum Bingöl
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar bloggerde android uygulamalar ile ilgili bir makale yazıyorsunuz bunun etiketlerini nasıl yaparsınız ?

Etiket 1 : Android Uygulamalar

Etiket 2 : Android , Uygulamalar , Android Uygulamalar

Sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

Başka bir örnek

Android Motor Yarışı

Etiket 1 : Android Yarış Oyunları

Etiket 2 : Android , Oyun , Yarış ,

Wordpress te etiketler index alıyor ancak bloggerde index almıyor bildiğim kadarı ile sizce hangi etiketleme daha iyi olur aydınlatırsanız çok memnun olurum.

wmaraci
reklam

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam ben Bloggerda şöyle yapıyordum ilk etiketi kategori olarak ayarlıyordum Örneğin Android Uygulamaları bu ilk başta kategori ismi ardından andrid yarış oyunları, android yarış oyunu indir gibi.Evet etiketler indexlenmiyor ama o yazdığın etiketlerde googlede arama yaptığın zaman siten üst sıralarda yer alıyor.

• Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Bingöl
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 2, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam ben Bloggerda şöyle yapıyordum ilk etiketi kategori olarak ayarlıyordum Örneğin Android Uygulamaları bu ilk başta kategori ismi ardından andrid yarış oyunları, android yarış oyunu indir gibi.Evet etiketler indexlenmiyor ama o yazdığın etiketlerde googlede arama yaptığın zaman siten üst sıralarda yer alıyor.

Peki yazınızı destekleyici bir örnek site öm ile gönderebilirmisiniz seo ile haşırneşir arkadaşlar bu konuda hemfikir mi ? blogger de etiketleme çok kafamı karıştırıyor ben genelde etiketleri kategori olarak kullanıyordum bugüne kadar.

alcaysalih alcaysalih Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba , öncelikle etiketlerin büyük bir önemi vardır , yazılarını tanıtırlar . Ben affialite marketing yaparken her zaman blogger kullanırım . Yani senin kazandıran kartın varken neden gidip kartsız alışveriş yapasın ki

Benim kullanma şeklim , makalemi seo içerikli yazarım ve her makaleye ait bir "LSI KEYWORDS"
vardır benim yazılarımda . Tag eklerken de bu anahtar kelimeyi kullanırım . Google dzine ekliyor veya eklemiyor , index oluyor veya olmuyor buna hiç belli olmaz . Çünkü google nin algoritmaları çok karışık . Ben bu yöntemle google de birinci sıralara gelebiliyorum . Tabiki kullandığım çok değişik seo teknikleri var daha ama senin soruna cevap olarak yeterli olacaktır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Bingöl
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 2, (%100)

alcaysalih adlı üyeden alıntı

Merhaba , öncelikle etiketlerin büyük bir önemi vardır , yazılarını tanıtırlar . Ben affialite marketing yaparken her zaman blogger kullanırım . Yani senin kazandıran kartın varken neden gidip kartsız alışveriş yapasın ki

Benim kullanma şeklim , makalemi seo içerikli yazarım ve her makaleye ait bir "LSI KEYWORDS"
vardır benim yazılarımda . Tag eklerken de bu anahtar kelimeyi kullanırım . Google dzine ekliyor veya eklemiyor , index oluyor veya olmuyor buna hiç belli olmaz . Çünkü google nin algoritmaları çok karışık . Ben bu yöntemle google de birinci sıralara gelebiliyorum . Tabiki kullandığım çok değişik seo teknikleri var daha ama senin soruna cevap olarak yeterli olacaktır.

İlginiz için teşekkürler
acaba blogger tabanlı siteniz varsa pm atabilirmisiniz etiketleri nasıl kullandığınızı inceleyeyim ? Ayrıca LSI Etiketleme ye 1 örnek vermeniz mümkünmüdür

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

wtu adlı üyeden alıntı

Peki yazınızı destekleyici bir örnek site öm ile gönderebilirmisiniz seo ile haşırneşir arkadaşlar bu konuda hemfikir mi ? blogger de etiketleme çok kafamı karıştırıyor ben genelde etiketleri kategori olarak kullanıyordum bugüne kadar.

Hocam önceden kullanıyordum bloggeri şimdi ise wp kullanıyorum etiketleri sadece kategori olarak kullanmanızı önermiyorum.Konunuzun başlığı ile iligli kelimeleri etiketlere girmenizi öneririm.

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)

wtu adlı üyeden alıntı

İlginiz için teşekkürler
acaba blogger tabanlı siteniz varsa pm atabilirmisiniz etiketleri nasıl kullandığınızı inceleyeyim ? Ayrıca LSI Etiketleme ye 1 örnek vermeniz mümkünmüdür

İmza(yazımın altında)da sitelerimden birine girip bakabilirsin. Blogger dan ücretli domain de alıyorum ben daha iyi oluyor . Özellikle backlink ve index açısından gerçekten mükemmel oluyor domain .

LSI KEYWORDS NEDİR ?

Örneğin bir blog açıyorsun ve blog da "araba fiyatlar"ı nı tanıtacaksın . Seo açısından arabafiyatları.com alıp ilk makaleni "arabafiyatları" anahtar kelimesine göre yazarsın sonra bir kelime analizi yaparak, benzer anahtar kelimeleri elde edersin . ÖRNEĞİN;

ucuz araba fiyatları
honda araba fiyatları
modifiyeli araba fiyatları
köye giden araba fiyatları gibi aklına gelemeyecek anahtar kelimeler bulursun ve bunların hakkında makale yazarsın hergün.

• Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Bingöl
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
@alcaysalih imzanızda site göremedim ?

• Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 0 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
pm gönderdim

• Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Konum Bingöl
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 2, (%100)

Teşekkürler

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al