Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde böyle bir başlık açmıştım ama pek ilgi görmedi.Şimdi yeniden açıyorum. Şöyleki çoğumuz WP tema sıkıntısı çekiyoruz. Buna karşı şöyle bir çözüm geliştirebiliriz. Gönüllü arkadaşlardan oluşturacağımız bir ekip ile her ay 1 tane WP teması çıkaracağız. Bunu neden yapalım derseniz size söyleyebileceğim pek şey yok yardımlaşma kalmamış zaten ülkemizde. Ancak aramızda hala yardım sever arkadaşlarımızın olduğunun farkındayım. Eğer ben gönüllüyüm derseniz bana PM atmanız yeterlidir.

Ekip için aradığımız arkadaşlarda olması gereken özellikler;

1) Grafiker: Photoshop v.s programlarla arası iyi olan ve güzel PSD tasarımlar ortaya çıkarabilecek arkadaşlar tasarımın grafik aşamasında bize yardımcı olabilirler.

2) Coder: PSD tasarımı HTML/CSS ' e dökmek için kod bilgisi iyi olan ve bu aşamada bizlere yardımcı olabilecek arkadaşlar.

3) WP Entegre: HTML/CSS dökülmüş sayfayı WP entegre edecek arkadaşlar bu aşamada bizlere yardımcı olabilirler.

Birde şu şekilde bir teklifim var eğer Blogger kullanan ve WP temalarını Blogger'a entegre edebilen arkadaşlarımız varsa Çıkardığımız tasarımları hem WP için hemde Blogger için çıkarmış oluruz.

Umarım yardımcı olacak arkadaşlar bulunur.