-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ilk yorum benden olsun. bunu açtıktan sonra oynayacak bir çocuk yer yüzünde tanımıyorum. sanırım 5. saniyesinde kapatır bu oyunun adını hafızasına kazır ve bir dahada hiç bir sitede bu oyuna girmez.
zıplamak büyük problem. hemde çok büyük. hatta oyunun en büyük problemi. şahsen bu yaşımda 5 saniye dayanabildim oyuna. çocukları varın siz düşünün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eleştiriniz için teşekkürler. Oyun nasıl oynandığına dair bilgileri okudunuz mu. Açıklamalar için Atlama ve Uzun Atmala ile ilgili nasıl davranılacağından bahsedilmiştir.
Saygılar.
efendi12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eline sağlık güzel iş çıkartmışsın kardeşim. Diğer arkadaşa katılmıyorum zevk ile oynanabilecek bir oyun. Arkadaş zıplayamamış suçu sizde buluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben beğendim hocam , elinize sağlık.. :)
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
FilmlerBizden adlı üyeden alıntı
ilk yorum benden olsun. bunu açtıktan sonra oynayacak bir çocuk yer yüzünde tanımıyorum. sanırım 5. saniyesinde kapatır bu oyunun adını hafızasına kazır ve bir dahada hiç bir sitede bu oyuna girmez.
zıplamak büyük problem. hemde çok büyük. hatta oyunun en büyük problemi. şahsen bu yaşımda 5 saniye dayanabildim oyuna. çocukları varın siz düşünün.
Bende oynadım hiç bir problem göremedim sadece uzun atlama yapmanız için 2 kez yukarı ok tuşunu kullanmanız gerekiyor :)
Gayet başarılı ve güzel olmuş şahsi görüşümce beğendim.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''