-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
3 film sitem ile yoluma devam ediyorum digitürkğ siteme beklerim kapatabiliyorlarsa kapatsınlar bakalım :)
konuyu acan arkadasa tesekkürler tepkim kendisine deil digiturkedir yanlıs anlamasın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Film Sitelerine Seo Çalışması Yapılır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
FilmleriTV adlı üyeden alıntı
Siteni kapatmakla kalmıyorlar zaten ancak yaşın küçük olduğundan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıyla yırtarsın büyük ihtimalle.
hocam digitürkün dandik dizileri yok benim sitemde benim icin sıkıntı yok yani en olmadı sahte bilgilerle ing.lokasyon sunucu ve domain alır yoluma devam ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Rehber Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
ben sadece film sitesi değil; haber sitesi,teknoloji sitesi veya normal bir portal sitesi açtığımda bile gerek yazıda olsun gerekse logoda bile telif hakkı var mı diye kontrol ediyorum.Devlette artık bu işi site sahiplerinin aleyhine çeviriyor.Artık çok zor....
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
FilmleriTV adlı üyeden alıntı
Konuyu dikkatli okumadın galiba kardeşim, yabancı filmler dahil bütün filmlerin Türkiye'deki telif hakkı savunma yetkilisi artık Digiturk, sahte bilgilerle açarım diyorsun sen her şeyi fazla kolay zannediyorsun. Digiturk'un sırf bu işlerle ilgilenen avukat takımı ve teknik bölümü var. Ip adresinin teknik takibe alınır hiç olmadı sunucun İngilitere lokasyon olsa bile ip logların hostingden istenir. Bu işler kolay işler değil kardeşim ne yaptığının farkında ol benden sana tavsiye.. Yaptığın iş gireceğin sıkıntıya giriyorsa devam et.
tavsiyeniz icin tesekkür ederim ancak her isin bir yolunu buldum su ana kadar yine bir sıkıntı yasarsam bir sorunu bulurum hosting dahil bütün bilgileri sahte girerseniz filmleri vps üzeirnden eklerseniz gercek bilgilerime adresime ulasmalarının imkanı yok tesekkür ederim ama sizin beni düsünerek yorum yaptıgınızın farkındayım.