Konuyu açanı sinir etmek için mi yazıyorsunuz bunları, ağzımı bozup forum kurallarını çiğnemeyeyim.Sadece şunu bilin gönüllü olarak da yapılabilir bazı şeyler.Sizin dünyanızda yok galiba, bir girişimi baltalamaya çalışan güzel milletim.Ben yapmam ben yapmam diyen kişilere diyorum: Bulunmaz hint kumaşı değilsin, ayrıca yorum yapmak da zorunda değilsin.
Konuyu açan arkadaşım forum yoluyla yapma bence bu ekibi.Özel mesajlarla insanlarla tanışa tanışa söyle teklifini.Keşke o dediklerinden birini yapabilseydim.Amacım da bu yönde zaten.Bu bilgileri bilen kişilerden bilgileri alıp öğrenip olabildiğince herkese yaymak :)
Konuyu açan arkadaşım forum yoluyla yapma bence bu ekibi.Özel mesajlarla insanlarla tanışa tanışa söyle teklifini.Keşke o dediklerinden birini yapabilseydim.Amacım da bu yönde zaten.Bu bilgileri bilen kişilerden bilgileri alıp öğrenip olabildiğince herkese yaymak :)
Hocam ben anlamıyorum arkadaşları. Herşey para olmuş ya. En ufak şeyde para geliyor herkesin aklına. Ben bilmiyorum bilsem yemin ederim Her ay 1 tema yapar paylaşırım. Ha tabiki emeğimin karşılığını almam gerek 2 temayı ücretsiz dağıtıyorsam 1ini satarım. Ama bizim milletimizde bu düşünce yok. Bilen kendi sitesine yapar yardım istiyenede çemkirir. Ben hiç bir şey demiyorum. Durumumuz içler acısı. Yardımlaşma, insanlık namına hiç bir şey kalmamış. Diyosunuz ki sen ne yapacaksın. Eğer bildiğim bir iş olsa zaten böyle bir proje girişiminde bulunmam. Yapılan temalardan bende yararlanacağım sizlerde yararlanacaksınız.