Anladım , tahmin ettim onu kastettiğini yine de teyit etmek için sorayım dedim , ufak bir araştırma yapayım PM olarak dönerim :)
çok sevinirim :D
Ek Olarak:
Merhabalar chemistrap benimki biraz farklı bi olay sanki ben çözemedim ya. :D daha önce bu konuyu açmıştım ayrıntılı anlattım ama oradan yazan olmadı hala :) olay aşşağıdaki gibi aslında :) orda belirttiğim eklentinin mantığında a dan z ye harfler sıralanacak yine ama herhangi bi harfe tıklayınca o hafteki kategoriler altta sıralanacak :)
Bahsettiğim eklenti sayfası LİNK codecanyon.net/item/az-glossary-taxonomy-index/full_screen_preview/4481898
Bahsettiğim eklenti sayfası LİNK codecanyon.net/item/az-glossary-taxonomy-index/full_screen_preview/4481898
Merhaba arkadaşlar ben bi eklenti ile işi hallettim sayılır. benim başka sıkıntılarım var ama yazı kategorisini a dan z ye sorunsuz sıralayan bir eklenti buldum harflere tıklayınca kategorileri sıralıyo sağ tarafında da o kategoriye ait son 10 yazı yada belirlediğiniz kadar yazıyı sıralıyo. eklenti güzel işe yarar bence.
AtoZ Category List