-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu wordpress işinde iyiym fakat bugün biri sitende açık var dedi ve 3 kez ddos attı galiba öyle bişey dedi ve 3 kez kapandı sitem sonradan açıldı fakat bunu engellemenin bi yolu yok mu ? Sitede açıkları nasıl kapatabiliriz ? Bu ddos2u nasıl engelleriz? Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sitende açık yok hocam ddos attıysa zaten kapanır server hosting paketin zayıfsa ddos ile kapanır ddos bir hack yöntemi değil bir engelleme yöntemidir. sitede açık olsa sitenin indexine ulaşıp kendi indexsini koyardı. ddos u engelleme için googleda araştırma yapabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam siteniz wordpress ve güncel ise eklentilerinizde wordpress sitesindeki eklentilerse açık yoktur olsa bütün wordpress siteleri gider kurulumdada güvenli yaptıysanız yoktur ayrıca yazı başlıklarında açık var gibi bir şey olamaz sitenize saldırı yapıyor ama bu açık ile alakası yok ddos sitene birden fazla bilgisayardan veri yollanması gibi birşey ösym sonuç açıklar anında siteye erişim olmaz herkes siteye giriyor diye olur bu işte bundan dolayı senin sitende ddos saldırısından dolayı kapanıyor sizden para isterlerse şaşırmayın böyle **************lar çok piyasada..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bakın hocam ssh da sıkınytı yoktur siteniz cisday .com ise görünürde açık yok wordpress temasındaki dosyalarada bir bakın bilinmedik bir php dosyası varsa silin yoksa sıkıntı yoktur içiniz rahat olsun hostçunuzlada konuşabilirsiniz ddos saldırısı alıyorum engellemek için filtreniz varmı diye varsa uygulasınlar tamamdır