Çokca yazılmış zaten ama bence de bişey olmaz , filme gelene kadar binlerce illegal oaly var internette . Benim de bir kaç öylesine film sitem var sadece birinin getirisi var 3-5 diğerlerinin getirisi bile yok öylesine domain güzel diye alıp açtım duruyor. Arada bir mail gelir telif uyarısı google dan webmaster toolsdan da görürsünüz zaten kaldırırım mevzubahis postu olur biter.

Telifi babamızda yada bizde olmayan bütün içerikler kabul illegal ama çıkıp bu ülkede bi bakan kendi söylemedimi netten film izlediğini ? Kime neyi nasıl yasaklıyorlar ?

Artık öyle kolay olmayacak denmiş de nasıl olmayacak ? kaç tane film sitesi var sayısını çıkarmak mümkün mü ? Zaten kimse de diretmiyor şikayet geldiğinde filmi kaldırmanız yeterli . Bu şuna benziyor yolda buldum sahiplendim diyorsunuz , sahibi çıkıncada buyur diyerek ispatlayana geri veriyorsunuz . Bunun nesi suç ?

Korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum , zaten kayda değer konularda yapılan en uç uygulamaları Tib den erişimi engellemek ötesine de zaten uğraşmazlar . Nihayetinde internet türkiyenin 82. ili falan değil sunucu yurtdışı lokasyon , domain yurtdışı lokasyon yapar uluslararası bi konuma getirirsiniz beğenmeyen ülke de varsa erişimi engeller . Kimse de tutup sizi mahkemeye vermez versede mahkemeler sayısız suç varken , cezaevleri gerekli gereksiz ağzına kadar dolmuşken bi dosya daha açıp nette film izletmiş vay kanunsuz diye kendine vazife çıkarmaz . Hukukun işleyişinde de bi kâr zarar dengesi vardır peşimize dedektifler görevlendirecek bilişim mühendislerinin takipi altına alacak kadar personelleri yok . 3 kuruşluk iş için bunca masrafa gerek de yok.