-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer çok fazla ilgilenemiyorum derseniz kaliteli bir forum oluşturun derim. Ben uzun süredir forumlarla uğraşıyorum. Güzel bir yetkili kadrosu oluşturduktan sonra "Kurucu" rütbesini vereceksiniz kendinize, "Admin", "Co-Admin" vs. bu tür yetkililere forumu emanet edeceksiniz ve koltuğunuza oturup forumunuzu izleyeceksiniz. Benim bu tür forum işlerini bırakmadan önce yaptığım sistemdi. Güvendiğiniz, konu açmada ve yönetimde bilgili insanları alırsanız sırtınız yere gelmez.
Para konusunda ise hiç paraya ihtiyacınız yok. Harika temalar var ve ücretsiz. Yabancı siteler olsun, bu aralar Türk (gençlerin) yaptığı temalar olsun hayranlıkla izlediğim, baktığım temalar var. Bunun yanında birde MyBB forum script'ini kurun...
Google MyBB eklentisi ile de SEO'yu güçlendirdiniz mi... Vay anam vaay :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
evet çok bütçe lazım sonuçta çok özgün bir fikir olacağı için kimse bilmeyecek senden başka bu yüzden çok büyük reklamlarla o fikri şahlandırırsın : )
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
teşekkür ederim..
Ek Olarak:
Hocam yapılan yanlış zaten burada başlıyor. Herkesin yaptığını herkes yaptığı için herkes olmuşlardır.
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkesin ilgisini çekecek sosyal bir site açmam lazım ama içerik ne olabilir...?