Makaleler linki için aşağıdaki kodu
aşağıdaki ile değiştir
yani linkin sonuna /?makaleler eklemiş ol. Eğer yazar linkinin sonunda / varsa '/?makaleler' yerine '?makaleler' yazın.
Aynı şeyi videlor linki için de yapın, '/?videolar'
author.php dosyasında da
$yazi_turu değişkenini de döngüden önce query_posts fonksiyonu içerisine sokar, o yazı türünü listeletirsin.
post_author); ?>
aşağıdaki ile değiştir
post_author).'/?makaleler'; ?>
yani linkin sonuna /?makaleler eklemiş ol. Eğer yazar linkinin sonunda / varsa '/?makaleler' yerine '?makaleler' yazın.
Aynı şeyi videlor linki için de yapın, '/?videolar'
author.php dosyasında da
$yazi_turu = 'post';
if ( isset($_GET['makaleler']) ) $yazi_turu = 'makale';
if ( isset($_GET['videolar']) ) $yazi_turu = 'video';
$yazi_turu değişkenini de döngüden önce query_posts fonksiyonu içerisine sokar, o yazı türünü listeletirsin.
benzer bir problemle cebelleşiyorum günlerdir. yardımlarınızı bekliyorum hocam.
yapmak istediğim şu. bir yönetim panelli özellikli site geliştiriyorum. Normal üyeler 2 farklı form ile yazı iletiyorlar. Biri "sipariş formu" Diğeri "Destek formu". Bu yazılar destek ve Sipariş diye iki kategoriye listeleniyor.
Ben de author.php iki başlık atmak istiyorum.
Siparişlerim
* deneme 1 post (21 Ağustos)
* deneme 2 post (22 Ağustos)
...
Destek taleplerim
* post 1 (tarih)
* post 2 (tarih)
...
bu içerikleri toplu olarak çekebiliyorum ama php bilgim zayıf ve pek fazla müdahale edemiyorum. Kategorisel olarak gruplandırıp nasıl listeleyebilirim.
artı bir ikinci sorum olacak:
yazara ait olan bu sayfayı gizleyebilir miyiz. yani biri link ile site/author/username sayfasına girdiğinde sayfa bulunamasın, ala kullanıcı kendi girdiğinde yukarıda bahsettiğim listelemeler yapılsın.
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..