-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar evet konu başlığını gördünüz merak ettiniz ve girdiniz ama henüz ortada bir fikirden başka hiç bir şey yok :( :( Evet bildiğiniz gibi böyle konular forumlarda sık sık açılır. Facebook'a rakip olacağız(!) gibi, konu başlıklarıyla bu işe giren çok kişi var, bende sonunda "Sosyal Ağ" kuranlar kervanına katılmaya karar verdim :D:D . Tabi ki kendi scriptimi, kodlamamın şu an için mümkün olmadığından ücretli bir hazır script kullanacağım, şunu da belirtmek isterim ki, benim diğer arkadaşlar gibi çok tutulacak gibi bir iddaam yok(ki olmasını çok isterdim) en azından tecrübe etmek istiyorum. Sizlerden isteğim bana domain önerisi yapmanız Anlamlı veya anlamsız olması önemli değil önemli olan akılda kalıcı olması, şimdiden teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Hocam böyle bir iş için kendi sunucunuz olması lazım eğer işi büyütmeyi planlıyorsanız. Ayrıca facebook gibi bir sosyal paylaşım sitesi varken kimse sizin sitenizin yüzüne bakmaz. Anca çok kaliteli ve özgün bir script yazarsınız. Televizyon kanallarına reklam verirsiniz (Yandex gibi) ondan sonra alır başını gider. Bunun içinde çok büyük paralara ihtiyacınız var. Bence alacağınız domain-hosting'e vereceğiniz parayı boşuna vermiş olursunuz. Başka bir proje geliştirin derim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
dedemir85
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
de-klavye (dö-klavye) böyle fransız havalarında bi isim geldi aklıma yazdım işte...
isim uygun mu ? bilmiyorum ama cevap yazışım konunun açılış hikayesine uygun olmuştur herhalde...
Not: isimi beğenip projenizi hayata geçiriseniz. bi reklam alanı hediye edersiniz artık bana :D
bide proje tuttumu :D:D:D:D:D:D