suhamete adlı üyeden alıntı

Hocam teşekkür ederim cevabınız için.Online olduğunuzu gördüğüm için hemen aklıma takılan şeyleri sorayım.Derdini söyle derman olayım yazısını yükseltmek için nasıl çalışma yapacağımı söylediniz.O kadar yorumlarınızı okudum, o kadar da cevap yazdınız.Ancak tekrar soruyorum.1-Bazı özel içeriklerimin ileride yükselmesini isterim(nasıl yapılacağını anlattınız) peki domain güçlendirme için rastgele bazı yazılarımın etiketlerini ana domaine mi göndereyim? 2-Günde 1 ahım şahım bir olay değil yapabilirsem 2 ve daha fazlasını yapayım?(zamanlayıcıyı kullanmayı düşünüyordum zaten rastgelmiş oldu)3-Aktiflik pasiflik konusunda kırıcı olduysam affedin hocam.Sadece sorulan soruların içeriği, zorluğu kalitesi vs değiştiği için bir tahmin yürüttüm.Tabiki saygı duyuyorum bütün soru soranların sitelerine.4-Kitap konusunda sizi bir kenara not ettim demiştiniz, bu ben miyim yoksa Wmaraci olarak mı:) 5-Birkaç güne (hiçbir webmaster aracına kaydetmediğim:) ) bir kurumsal sitem yayına çıkacak hocam.İthalat, danışmanlık başka birkaç konu daha var.Temel olarak neler yapmamı önerirsiniz.Site hazır hale gelince zaten tekrar buradan yazarım :)

Ek Olarak: Kurumsal sitemin altyapısı Wordpress.Sitenin ne içerik barındıracağını söylediğimde daha verimli şeyler söylersiniz kanımca.Genelde cevabınız bu oluyor :)

Ek Olarak: Ayrıca şuan fark ettim.Siteme yaptığım yorumlarda isim kısmımda yani 'Süha Mete' ana domainime link göndermiyormuşum. Bu linki ekleyeyim mi faydalı olur mu?


Rasgele değil, senin işine yarayacak kelimeleri yönlendir. Evet 2 ve daha fazlası. Ne kadar çok o kadar iyi. Aktiflik pasiflik konusu şakaydı takılma hiç ben gülerek yazdım(: Kitap konusunda sizi kastettim. Yeni siteniz için, site yapın. Site gibi site olsun. Eskiden mynet in dağıttığı mysite gibi olmasın. İçeriğine önem verin. Kaliteli yazın içerikleri. Ziyaretçi gözüyle bakın sitenize. Öncelikle sitte sizi tatmin etsin. Yazılar içerikler başlıklar tasarım kolaylık kurumsal imaj vb. Sonrasında seo ile ilgilenin teknik anlamda. Doğrudur iyi takip etmişsin kanınca(: Yorumlarınıza link göndermeyin.